Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAKRIZA
Povratak na članak

Što donose nacionalni planovi: Prvo će se oporavljati željeznica

Nacionalna razvojna strategija lista je želja po kojoj će zaposlenost mladih biti 75 posto, dulje će se živjeti, a rađat će se i više djece.

Komentari 12

DU
Deleted user
21:11 27.10.2020.

"dulje će se živjeti, a rađat će se i više djece" - ajde da i to vidimo.

VL
SN
snicl
21:15 27.10.2020.

PROMO-Članak! Ignore

VL
LE
lebar
21:36 27.10.2020.

plenky,ajde ti tako konstruktivno pricaj sa svojom zenom,pa ces vidjeti gdje ti je inteligencija ..,uzeo si za pravo da nas delas bedakima i jos se smijes,,,,bu te preslo plenky jer jedino tko te razumije su ljudi bez nade i onii nestaju kao i ti izdrkotino vremena koje, ce doci kraj i da te zacemntiramo na svaki spomen tvoje rijeci

VL
Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
21:21 27.10.2020.

HDZ troši EU novce po kriteriju koliko se može najviše jamiti, a rekonstrukcija željeznica po kojima se nitko ne vozi je ponajbolja prilika za napuniti privatne i stranačke džepove.

VL
AC
acer7
21:07 27.10.2020.

Željeznica sa direktornima koji imaju 60000kn plaću...ima ih masu. Članak nema smisla ni čitati, gluposti nekok kvazi novinara. Samo ih treba ignorirati. To je jedini lijek od takvih bolesnika, a ja krećem od sada.

VL
DU
Deleted user
21:25 27.10.2020.

Niz fraza i floskula preslikanih iz Briselskih pamfleta. Sad je moderno pisati o "zelenoj tehnologiji". O "digitalnom društvu". Brigu o planeti vodi nam osamnestogodišnja klinka s zdravstvenim problemima, pred kojom drhte predsjednici vlada banana država. Hrvatskoj treba ozbiljna studija nacionalnog ekonomskog razvoja. Uzor nam treba bit Država Izrael. Ako već sami nismo u stanju izraditi jedan takav dokument ne vidim zašto ne angažiramo izraelske stručnjake? Hrvatska i Izrael imaju niz sličnosti. Govoriti od digitalizaciji i informatizaciji dok uzoviš 80% hrane je idiotizam. Zelene tehnologije su mačak u vreći.Ugljen je i danas najvažniji energent.Zatim plin. Nama treba ulaganje u poljoprivredu,ribarstvo,brodogradnju,industriju ugljikovodike,prehrambenu,namjensku i farmaceutsku industriju. Onu u čemu smo oduvijek bili snažni,ono u čemu imamo komparativne prednosti i stručni kadar.

VL
ST
stefj
21:34 27.10.2020.

Ne znam zašto se napada tih 22 milijarde koje Hrvatska ima priliku izvući od EU-a, zar to nije bolje nego da ta prilika ne postoji?... No, realno, pitanje koliko će se uspjeti dobiti, jer dobar dio toga ima poprilično uske namjene i nije sigurno da će projekti zadovoljiti kriterije i da će ih uopće biti dovoljno... Inače ova strategija je popis lijepih želja bez ikakvih smjernica kako te želje ostvariti. Ako se gleda što se do sada radilo, ne postoji baš neki preveliki optimizam da će se mali dio toga ostvariti... Evo primjer; već više godina se u strategiju unosi smanjenje i ukidanje parafisklanih nameta (kojih imamo najviše u EU), svake godine se to potpisuje i predočuje EK, međutim, broj i iznos istih se samo povećava... Ma uostalom, nema boljeg pokazatelja niti u ovoj krizi, da ništa od toga, ako pogledate privatni sektor propada, rupa u proračunu je sve veća i onda usred toga konstantno rastu plaće u javnom sektoru... U takvom okruženju reforme su jednostavno nemoguće...

VL
NA
namome
07:40 28.10.2020.

Pranje mozgova i dobivenih novaca od tzv. EU koje ce porezni obveznici morati da vrate se svakako trose na gluposti. Primer: dvorana za tjelesnu fiskulturu u jednom gradu u hr dok je bio hdz na vlasti zapoceta je gradnja i nie zavrsena,a sada sdp je na vlasti i pravi drugu na drugoj lokaciji. Tako da ovi njiovi planovi po mome nista nevrede. Jadni su

VL
PE
penelopea218
21:27 27.10.2020.

Znate onaj svicarski doktor sto je napao medije sto teroriziraju svijet coronom, sto sam vam jucer pricala ako ste me citali. Sada se opet obratio gradjanima, prica o bolestima koje izaziva strah/ medijski terorizam kod ljudi, i veli da sese on ne boji corone, i da su SVI njegovi pacijenti i mladi i stari ozdravili koji su imali coronu. Gradjani odusevljeni, more komentara se slijeva, u nebesa ga dizu na drustvenim mrezama. Poznati doktor, svi ga znaju, on se javno exponira u javnosti, i veli da maske ne sluze nicemu, i da je ovo diktatura, otimacina slobode gradjanima, pod krinkom virusa. muahahahah, fenomenalan doktor, dusa od covjeka, svi ga obozavaju.

VL
PE
penelopea218
22:03 27.10.2020.

Ovi jos mastaju o nacistickome 4.Reichu, zejdno sa onim nacistima, SS-ovcima, gore iz Brisela i Berlina, i spremaju se u otimacinu tudjih suverenih drzava i naroda u Europi, ratom, nacizmom, konclogorima i terorizmom, bolesni nacisti, SS-ovci, prolijev ljudskoga roda. Zamislite koliko morate biti bolesni u psihu, kada umisljate da ce vama upaliti, ono sto Napoleonu, Hilteru i Mussolijinu nije upalilo sa stotinama miliona zrtava sto su pobili, i opet izgubili sve ratove? Jeste li se zapitali dragi gradjani sa kakvim bolesnim i mracnim umovima vi imate posla? Znate da vam oni nacisti, SS-ovci, gore u Brsielu sjede BEZ budzeta, vec godinu dana, bolesni teroristi, SS-ovci, kojima su specijalci sa strojnicama morali vec upasti gore i u lancima oko glavurde ih otpeljati na Nimberski proces sto ih svakako ceka, ako ih narodi prije ne okace na vjesala za smrdjiva im nacisrcika muda u gacama i usmrdjene im picketine. Bolesni nacisti, SS-ovci, teroristi i domaci izdajnici koji su isto nacisti, teroristi.

VL
SS
simpatican.simpa
23:04 27.10.2020.

da baš željeznice strateška grana koju su uništili, devastirali opljačkali uhljebili mnoge , pruge zarasle u korov, vlakovi se zapale, eksplodiraju, ukratko KOMA i naše strategije sve su uništili kao da su dobili zadatak od nalogodavca

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.