Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Što ako se ispostavi da je Katsourisa u trku nehotice ubo navijač AEK-a?

22.08.2023. u 11:15

Takav bi službeni nalaz doveo do potpunog preokreta s obzirom na izvješća grčkih medija (kao da bi naša bila bitno drukčija) koja su u početku nekritički prenosili i naši mediji

Ključne riječi

Komentara 7

IV
ivica.vranjic
10:02 23.08.2023.

Ispostavit će se kako su svi oni išli piknut Grka u Grčku da pomognu Dinamu da pobijedi... A onda bi u Belgiju otišli pomoći i piknut kojeg Belgijca i tako do finala... Bqgra se išla mlatiti u Grčku, nekog jee netko zahvatio i ovaj je umro. Sad će svi na.ebati.... I grupni s x se plaća.

ŠO
šolman
15:57 22.08.2023.

Mladi nasilnici se igraju vlastitim zivotima. Bog im ih je dao, oni ih uzalud trate. A nasilne igre se ne mogu urediti tako da svi iz njih izađu bez teskih ozljeda, smrti, ma kako rijetke su u takvom okruzenju neizbjezne. Jesu li sudionici huliganizma svjesni toga sto znaci izgubiti ili oduzeti zivot? Jesu li svjesni da igre nasilja lako izmaknu kontroli? Zar zaista misle da je huliganizam vrijedan unistavanja zivota, ili ih pukne adrenalin pa misle da je sve to samo zabava za "najhrabrije"? Otrjeznjenja su teska, ali trebamo poceti sto prije.

MO
Mojos
14:15 22.08.2023.

Da, bilo bi idealno da je policija preventivno zadrzala bar one koji imaju dosije jos u Zg...Mislim da po Zakonu o sprečavanju nereda to mogu, ali vrijedi li taj zakon za inozemstvo? Uglavnom veliku bruku i štetu su nanijeli, alii i dalje odgovorni su za ono sto jesu napravili, a ne za sve što se izdogađalo. Nadam se da će svima bit pouka, a ne poticaj da to ponove kad izađu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije