Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident na letu

Žalila se što sjedi kraj 'uplakanog djeteta', nije očekivala ovakvu reakciju stjuardese

Bijesnila zbog sjedala, nije očekivala ovakvu reakciju stjuarrdese
Foto: Facebook
1/9
14.02.2018.
u 16:05

'Kada sam je opet zamolila da pripazi na jezik rekla mi je da jeb*** zašutim. Tada je do nas došla stjuardesa i pitala u čemu je problem', rekla je 19-godišnja majka

Marissa Rundell (19) krenula je na put sa svojim osmomjesečnim sinom Masonom, a u avionu ju je dočekalo neugodno iznenađenje. 

Pokraj njih je sjela putnica koja se odmah počela žaliti što mora sjediti straga. 'Počela je bacati torbe. Rekla je ovo je je**** smiješno. Ovo je sr*** što moram sjediti u stražnjem dijelu', ispričala je Marissa koja ju je zamolila da ne psuje pred djetetom, no ova ju je ignorirala i nastavila.  

Bijesnila zbog sjedala, nije očekivala ovakvu reakciju stjuarrdese
1/9

'Kada sam je opet zamolila da pripazi na jezik rekla mi je da jeb*** zašutim. Tada je do nas došla stjuardesa i pitala u čemu je problem', rekla je ova 19-godišnja majka, piše Daily Mail

Bijesna putnica tada je tražila stjuardesu da joj dodijele drugo sjedalo jer mora sjediti pokraj uplakanog djeteta, a Marissa dodaje kako dijete uopće nije plakalo

Stjuardesa joj je mogla ponuditi samo mjesto na drugom letu, a ženu je to još više naljutilo. Odbila je ponudu i bacila svoje stvari na sjedala tražeći stjuardesu njezino ime. Stjuardesa joj je rekla da se zove Tabitha, uz još neke svoje podatke. 'Hvala Tabitha, sutra možda više nećeš imati posao', poručila joj je pobješnjela putnica. No, onda je uslijedila reakcija kakvu nije očekivala. 

Stjuardesa Tabitha rekla je da ju ne želi na svom letu, na što se žena odmah počela ispričavati. 'Oprostite, pod stresom sam', rekla je žena, što se može čuti i na snimci koju je Marissa uspjela snimiti tijekom incidenta. 

Žena se nakon 10 minuta vratila po svoje stvari i poručila da će svi požaliti jer ju izbacuju s leta. Marissa je oduševljena potezom stjuardese i kompanije, a takve reakcije dobila je i na Facebooku na kojem je podijelila snimku. 

Pogledajte i galeriju: Stjuardesa popularne aviokompanije otkrila stroga pravila

Bijesnila zbog sjedala, nije očekivala ovakvu reakciju stjuarrdese
1/32

Komentara 16

BA
basilije
21:55 14.02.2018.

klimakterična i neizjebana baba, nek su je šutnuli iz aviona

MB
mu-barak
07:13 15.02.2018.

A i ta mama platila pare za kartu pa treba slusati razmazeno deranje glupe tuke

ZA
!zagreb!
20:49 14.02.2018.

E da si u hr i član odredjenje stranke letila bi stjuardesa sa posla dok si rekao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije