Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'U svom filmu'
Povratak na članak

Stjepan Orešković: Nema razloga za paniku, sve što naši ljudi postižu diljem svijeta jesu Hrvatska i Hrvati

Orešković je znanstvenik svjetskog ugleda, sveučilišni profesor, predavač na prestižnim svjetskim univerzitetima, ali i suvlasnik M+ Grupe, uspješne kompanije s više od 10 tisuća zaposlenih u Hrvatskoj i svijetu, u kojoj on i supruga Manica imaju većinski paket dionica.

Komentari 3

ME
Meter
11:03 09.02.2022.

Sjećamo se druga Stipe...

VL
ZV
zvonimir13
18:32 29.06.2023.

4 mirovinska fonda su dokapitalizirala njegovu m+grupu,pametnom dosta.

VL
ML
mlado
10:39 09.02.2022.

Usta moja hvalite me. Čovjek je vlasnik agencije na zapošljavanje. "Lider je u BPTO industriji koja se bavi eksternalizacijom poslovnih procesa informacijskih tehnologija.". Posrednik koji uzima postotak. Svaka čast na materijalnom uspjehu, dobro je iskoristio svoja poznanstva. Ali od ovoga raditi neku priču... Opet si odlično radi marketing, to je to. Ali kad bi svi bili samo posrednici. To i vidimo kako izgleda u HR. Svi posreduju za druge, nitko ne radi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.