Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJNOVIJI PODACI
Povratak na članak

U Hrvatskoj samo jedna novozaražena osoba, Stožer donio tri nove odluke o popuštanju mjera

Sukladno Uputi Kriznog stožera Ministarstva zdravstva sa današnjim danom prestale su sa radom COVID-19 ambulante osnovane pri domovima zdravlja, izvijestio je stožer Vukovarsko-srijemske

Komentari 4

Avatar Asterix
Asterix
15:37 30.05.2020.

Ove mjere služe samo da se HZJZ može pokriti u slučaju da ponovo krene širenje zaraze obzirom da se nitko ne drži ničega.

VL
A1
.anticenzura.1k
14:38 30.05.2020.

Angela Merkel odbila poziv Amerike na summit G7, navela razlog epidemiju oko coronavirusa. Njoj je muka sto je pozvana u ime svoje drzave, a ne u ime citave Europe, bolesnica, posto ona sebe smatra Führerom Germanie Magne, muahahaha, bolesna bolesnica za ludu kucu! A odakle je uopce uva bolest, pa nije Merkel njemacko prezime, odakle je ova ludaca, Pruskinja, Poljakinja, pa ona je usrala Njemacku, jebe se njoj za Njemackom, ona masta kako da osvoji Europu bolesnica, fucka se njoj za narodom, nju zanima samo pljacka i otimacina tudjega, bolest na kvadrat. Ne pojavi li se ova bolest na summitu G7, Amerika ce pustiti niz vodu Europu, i okrenuti se nekom drugom kontinentu i od njih uciniti bogatase, a u Europi ce ostati spaljena zemlja sa ovom krmacom i njenim satelitima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.