Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VREMENSKA PROGNOZA

Stiže promjena vremena: Očekuju se i pljuskovi s grmljavinom, samo dvije regije bez upozorenja

Munje i oblaci iznad Zagreba tijekom nevremena
Foto: Bruno Fantulin/PIXSELL
1/3
18.09.2023.
u 22:53

Sve su regije, osim splitske i dubrovačke, označene žutim upozorenjem zbog grmljvinskog nevremena

Vrijeme će u utorak, biti promjenljivo i nestabilno. U unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu mjestimice se očekuju kiša i pljuskovi s grmljavinom, lokalno moguće i izraženi. Najmanja je vjerojatnost za kišu u sunčanijoj Dalmaciji, stoji u vremenskoj prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ).

Vjetar će na kopnu biti slab do umjeren jugozapadni, sredinom dana sjeverni i sjeveroistočni, prolazno i jak. Na Jadranu će puhati jugo, popodne ponajprije na sjevernom dijelu u okretanju na sjeverozapadnjak i buru. Najniža jutarnja temperatura bit će od 16 do 20, na Jadranu između 19 i 23, a najviša dnevna uglavnom od 25 do 30 °C.

VEZANI ČLANCI:

Za veći dio zemlje izdana su za sutra upozorenja. Odnosno, sve su regije, osim splitske i dubrovačke, označene žutim upozorenjem zbog grmljvinskog nevremena. 

"Budite na oprezu zbog mogućih jačih grmljavinskih nevremena. Posebno pripazite u izloženim područjima kao što su planine, šume i livade odnosno otvoreni tereni. Mogući su prekidi u aktivnostima na otvorenom", ističe DHMZ. 

VIDEO Jak pljusak 14. rujna u Zagrebu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije