Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak otpisanih

Stiže Brazilac, tu je Štefančić, blizu Novinić, Kovačević, Dedić...

škrtić
kristina štedul fabac/pixsell
26.01.2012.
u 11:20

Prema Transfermarktu novi partner tvrtka Haag Sportmenagment vodi brigu i o Štefančiću, Vrnogi, Turkalju i Noviniću

Tko će igrati za Karlovac u proljetnom dijelu Prve hrvatske nogometne lige pitanje je koje i dalje muči mnoge zaljubljenike u sport. Karlovčani će novu momčad popunjenu strancima i nekim novim "klincima" moći prvi put vidjeti u subotu kad je na stadionu kraj Korane dogovoren susret s riječkim Orijentom. Novi prvotimci predvođeni novim trenerom Krešimirom Ganjtom odradili su prvi dio priprema u Puli. Ostatak vremena do prve utakmice sa Splitom trebali bi boraviti u Karlovcu, iako su iz kluba poručili da postoji mogućnost da se na desetak dana otputuje u Međugorje. Nakon povratka novoj momčadi priključili su se i neki "starci".

– Uskoro će nam stići još jedan Brazilac koji je za Flamengo odigrao 50 utakmica. Vezano za ostale, mogu reći da pregovaramo s Novinićem, dogovoren je razgovor s Kovačevićem i Dedićem, a Štefančić je već "unutra" – rekao je Branko Škrtić koji bi na za danas sazvanoj sjednici skupštine kluba i formalno mogao postati direktor.

Skupštinari bi trebali odgovoriti i na mnoga druga pitanja koja se već mjesecima postavljaju u vezi s karlovačkim nogometnim prvoligašem. Neke novine u klubu otkrivaju i službene Transfermarkt internetske stranice. Tako se među igračima novog partnera Haag Sportmenagmenta našla i imena Enesa Novinića, Matije Štefančića, Marina Vrnoge i Antojija Turkalja. NK Karlovac ima čak 31 igrača, a među njima su i mladi golman Lovre Kalinić nedavno stigao iz Splita te 25-godišnji srednjak iz Brazila Celio Junior.

Komentara 1

GI
girinjo
22:17 27.01.2012.

a šta je sa istaknutim mutikašom i jebivjetrom ka nogometa milanom šulentičem?kaj švabe nisu skužile njegove kvalitate?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije