Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naučila lekciju

Štitila je kćer od tuče, a posljedice su kobne: Nikad ne vozite za vrijeme oluje

tuča/Ilustracija
Foto: Getty
12.10.2018.
u 20:51

Ogromna tuča uništila joj je vjetrobransko staklo, a u strahu za sigurnost djeteta, Fiona se postavila pred dijete kao "ljudski štit"

Mlada mama Fiona Simpson objavila je fotografije ozljeda koje je zadobila dok je pokušavala zaštititi svoju kćerkicu od tuče veličine teniskih loptica. 

Dok se vozila australskim Queenslandom sa svojom bebom i bakom, 150 kilometara od Brisbanea upala je u oluju, piše nypost.

Ogromna tuča uništila joj je vjetrobransko staklo, a u strahu za sigurnost djeteta, Fiona se postavila pred dijete kao "ljudski štit"

Nakon posjete bolnici objavila je fotografije natečenih i ozlijeđenih leđa i ramena na Facebooku.

"Danas sam naučila lekciju, nikada ne treba voziti kada je vani oluja" napisala je mudra Simpson. 

"Leđa, ruke i glava su mu pune ozljeda, ali mi je odmah lakše kada znam da su mi kćer i baka u redu", zaključila je Fiona usput pitajući prijatelje znaju li koja krema bi joj mogla pomoći s bolovima.

Ključne riječi

Komentara 4

SP
Sveti_pećinski
00:20 13.10.2018.

laže, prebio ju je muž

Avatar maxist
maxist
21:48 12.10.2018.

Doživo sam sličnu tuču i oluju 79. u predbožično vrijeme u Dubrovniku i to vani na otvorenom .....za par minuta unutarnji džepovi na jakni bili su mi puni leda......Kad sam dotrčao do ulaza u Plakir zamolili su me da sve istresem pred vratima ...i koš je bio pun leda valjda par kila......Neznam jeli gori užas to ili munje koje su drapale svake sekunde....Sreča da tada nije bilo mobitela i fotića jer kad sam ušao ljudi su bježali od mene kako sam bio izbuban od leda po licu.........

DU
Deleted user
09:59 13.10.2018.

Sjecam se te oluje,jos do prije nekoliko godina se u Dubrovniku u prometu moglo vidjeti aute koji su na krovu imali brojne udubine kao uspomenu na tadasnju nevjerojatnu tucu!!!Samo sto tad nije bilo smartphone-a,interneta i drustvenih mreza ;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije