Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvao ih kriminalcima

Stipe Petrina vrijeđao sudskog ovršitelja i policajce pa ga priveli

Stipe Petrina,primošten (1)
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/4
10.04.2012.
u 16:11

Načelnika općine razljutilo je što su radovi odobreni iako njegova općina za takav pothvat nije dala suglasnost.

Načelnika Općine Primošten Stipu Petrinu priveli su policajci jer je njih i sudskog ovršitelja vrijeđao kad su došli priključiti bespravno sagrađenu kuću investitora Branka Smoljića na vodovodnu mrežu, piše 24sata.

Revoltirani Petrina došao je na mjesto događaja te je počeo vrijeđati sudskog ovršitelja Florijana Paića i vlasnika kuće Smoljića koji je u društvu prijatelja lopatom prekopavao prometnicu kako bi radnici Vodovoda mogli spojiti njegovu kuću na vodovodnu mrežu. Načelnika općine razljutilo je što su radovi odobreni iako njegova općina za takav pothvat nije dala suglasnost.

– Ovo je presedan. Policija i sud podržavaju bespravnu gradnju koja je kazneno djelo. Već ujutro komunalno će redarstvo izdati rješenje, zatražit ćemo asistenciju policije i prekinuti ilegalno postavljen priključak – rekao je ogorčeni Petrina koji je Paića nazvao kriminalcem, a sud i policiju prozvao za nasilje i potporu kriminalcu.

Ubrzo su ga policajci ugurali u automobil te odveli u postaju. Tvrde kako je Petrina ometao javni red i mir te omalovažavao policajce i sudskog ovršitelja.

Više pročitajte ovdje.

 

Komentara 22

JU
juragladni
16:40 10.04.2012.

Bravo Stipe! Samo im reci, pokvarenjacima.

JA
jamanuša
16:27 10.04.2012.

kad bi barem svko druga općina imala načelnika tipa Stipe Petrina di bi nam bio kraj u razvoju bila bi to Švicarska

ZE
.zeitgeist.
16:29 10.04.2012.

Pertinu za premijera!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije