Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlouporabe položaja
Povratak na članak

Stipe Petrina Uskoku prijavio Daliju Orešković

Petrina tvrdi da je Dalija Orešković u obavljanju službene dužnosti predsjednice Povjerenstva za sukob interesa počinila kazneno djelo zlouporabe položaja i ovlasti.

Komentari 3

PR
Prekobrda
16:39 24.11.2016.

Nazalost hrvatskom narodu nece pomoci strajkovi ni pojedinacno ni generalni strajk. Jedini spas za Hrvatsku je DRUGA SELJACKO GRADJANSKA BUNA, poput one koju je pokrenio Matija Gubec i Stijepan Pasanec. Tijekom koje treba pohapsiti i dozivotno zatvoriti sve koji su participirali u vlasti nakon 1990. te saborske i druge odbornike isto tako nakon 1990. jer su upropastili i unistili Hrvatsku a osobno se obogatili.

VL
DU
Deleted user
17:25 24.11.2016.

Petrina je ovu napao jer je smjestila Karamarku.. sad je Petrina dokazao ciji je igrac!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.