Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Službeni dopis

Stipe Petrina psovkama izvrijeđao suca šibenskog suda

Stipe Petrina,primošten (1)
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/3
18.04.2012.
u 13:07

Osim Zoričiću, Petrina je u dopisu poslao svoju poruku i sudskom ovršitelju Florijanu Paviću kao i zapisničarki suda

Načelnik općine Primošten Stipe Petrina poslao je službeni dopis predsjedniku Općinskog suda u Šibeniku Ljudevitu Zoričiću u kojem mu na svoj osebujan način izražava svoje mišljenje o stanju u hrvatskom pravosuđu.

Osim Zoričiću, Petrina je u dopisu poslao svoju poruku i sudskom ovršitelju Florijanu Paviću kao i zapisničarki suda.

Svoj dopis poslao je i medijima, ali i predsjedniku Županijskog suda u Šibeniku Saniboru Vuletinu te predsjedniku Vrhovnog suda RH Branku Horvatinu.

– Zamislite u kakvo stanje uma sam ja doveden kad sam se odlučio na slanje ovakvog pisma. Kap koja je prelila čašu bio je zadnji slučaj priključivanja bespravno sagrađene kuće investitora Branka Smoljića na vodovodnu mrežu uz policijsku zaštitu – kazao je za Večernji list Stipe Petrina.

– Godinama sam u sudskim sporovima i sa sucima i s mnogim drugima jer upozoravam kako su šibenski općinski i županijski sud institucionalni centri organiziranog kriminala. Zamislite u ovom zadnjem slučaju spajali su vodovod na ime pokojnog čovjeka. Rješenje iz 2008. godine doneseno je na ime čovjeka koji je umro 2007. – kazao nam je Petrina i dodao kako već deset godina upozorava na ovakvo stanje i pravosudne institucije i saborske odbore, no promjene kaže nema.

Komentara 14

JA
jamanuša
14:06 18.04.2012.

svi građani trebaju učiti od Stipe, biti će nam svima bolje a ne kriminalnim osobama

Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
14:10 18.04.2012.

Ovog čovjeka za predsjednika!!!! Kakav car, bravo

DO
domagojb963
13:36 18.04.2012.

Moj Stipe, nisi ti baš dobre glave.. Zapisničarki suda?? Sjedi jedan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije