Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjena je već tu
Povratak na članak

Stigla je jesen. Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje

Pri kraju tjedna postoji vjerojatnost za sunčanije vrijeme – uglavnom suho i malo toplije

Komentari 3

AN
AnteizmalogZGa
07:35 23.09.2019.

Trebali bi se na HTV-u i na Zavodu zapitati za zdravlje gospodina Vakule. Prošli tjedan je dao prognozu...opasno...zaštititi...zatvoriti...pripremiti toplu odjeću...???!!! Ja uzeo daske zabio na prozore...žena viče na mene ...Ma što hoćeš,kažem ja ...pa "Vakula je reko"....I na kraju....opet supruga u pravu! Eto ja sam zbog svega toga da se gospodina Vakulu pošalje na promatranje....negdje....možda tamo gdje su oni cuni...tajfuni...ili Sibir ...ili što ti ja znam kamo. Ali trebalo bi!!!!!

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:55 23.09.2019.

čitam i ne vjerujem, ne mogu, i ne želim vjerovati, da nas svaki vjetar uznemiri i preplaši, da nam može napraviti štetu, da se moramo pripremiti... imam dosta godina, pamtim već jako dugo, i uvijek je bilo ljetnih oluja, 'kad je još lišće na granama', da je bilo hladnih ljeta, suhih i toplih zima, vlažnih jeseni, kišnih proljeća, sve pomiješano, i sve je to normalno. ne postoji nešto što se zove stabilnost kad govorimo o vremenu! ajd vi 'meteorolozi' prihvatite to, i prestanite nas zamarati vašim prognozama, uglavnom crnima. ako ne bude suho, bit će kiša. pa kolko vas radi neku poljoprivredu da vas prognoza zbilja treba interesirati nešto posebno? vaš krumpir raste u lidlu, meso uzgajate u konzumu, povrće u ktc-u, kruh u pekarama!!

VL
AU
austrougarskigeneral
09:24 23.09.2019.

ne volim jesen i zimu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.