Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENERGETSKI STRUČNJAK
Povratak na članak

Štern: Napetosti oko Ukrajine utjecat će i na cijenu nafte. Trebamo preuzeti polja u Siriji

Mnogi misle kako su kućni solari rješenje, no Štern smatra kako pitanje toga nije riješeno nigdje u Europi.

Komentari 7

NI
niko820
12:57 31.01.2022.

nije moguće da su su Bijele noći prodali SDP-ovci..to je greška...sigurno je prodao HDZ....

VL
IB
iva.begovic
17:04 31.01.2022.

Jel to tiskarska pogreška ili što? Na jednom mjestu naovdi da su "bijele noći" nalazište u Sibiru, a na drugom da su u Siriji. Koja država uopće. nakon rata u Siriji uopće koristi nalazišta nafte tamoi? To mi se činii logistički vrlo zahtjevnim. Taj Štern samo uprazno nešto filozofira i kritizira i već dugo ništa ni novo ni pametno nije izjavio. U starosti se teže hoda, a lakše zamijeni Siriju za Sibir i obratno.

VL
ST
sttipe
15:01 31.01.2022.

Da li država može oprostiti pdv građanima koji bi stavili FN panele, ili solare??? Taj pdv ni ovako nemaju, a imaju kolaps svega na vidiku!!! Solari bi davali struju kad triba!! Kad je zvizdan, i milijun turista upali klimu...

VL
SE
serafin002
16:19 31.01.2022.

Račan, najveći kriminalac u povijesti Hrvata osim banaka , HT-a. brojnih drugi stavri prodao je 25% + 1 dionica INA-e za 505 milijuna $, za 10 puta manju vrijednost od realne sa tadašnjim nalazištima nafte u Siriji.

VL
Avatar nekakav
nekakav
14:55 31.01.2022.

sirija nije nikog pozvala da preuzme polja. štern, ne miješaj kruške i jabuke. nemoj iz općenito poziva sirije na obnovu zemlje i suradnji iščitavati nešto čega nema. mi smo naoružavali terorističke skupine u siriji, koje su sjekle glave. nakon toga tražiti neka naftna i plinska polja... štern, predugo si bio na sibirskog hladnoći!

VL
Avatar Istinski Hrvatski Vitez
Istinski Hrvatski Vitez
13:14 31.01.2022.

Štern: Napetosti oko Ukrajine utjecat će i na cijenu nafte. Trebamo preuzeti polja u Siriji kao što smo na baljanski domoljuban naćin ipreuzeli pola europskog Piranskog zaljeva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.