Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuska usvojila strogi zakon

Stavovi tvrde desnice o migracijama postali opće prihvaćeni u cijeloj Europi

21.12.2023.
u 10:15

Francuski mediji nazvali su potporu Marine Le Pen Macronovu zakonu “poljupcem smrti” za Macronovu stranku, o čemu svjedoče burne reakcije lijevog krila Macronove stranke. Više ministara u Macronovoj vladi prijetilo je ostavkom

Komentara 18

Avatar Asterix
Asterix
11:06 21.12.2023.

Po pitanju migracije samo stavovi tzv. tvrde desnice mogu (donekle) spasiti Europu. Držim da je već učinjena nepopravljiva šteta. Samo je odgođeno preuzimanje dominacije od strane islama obzirom koliko se djece rodi u jednoj obitelji.

ST
struky3_
11:07 21.12.2023.

Zakašnjeli potez francuske vlade nakon nebrojeno mrtvih u terorističkim napadima, i drastično promjenjene slike Francuske. Nadam se da će i ostatak Europe u godinama koje dolaze donjeti odluke u tom pravcu. A ljevica je zaglavila u nekom drugom vremenu i ne žele da vide šta se događa.

BU
burza
11:52 21.12.2023.

Nisu to stavovi tvrde desnice nego glas razuma koji stite svoje a ljevi ako zele neka ih uzmu sebi doma i zive sa njima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije