Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čeka pisani odgovor

Komisija SDP-a odlučivala o povratku A. Kolarić u stranku, odluka još nepoznata

Aleksandra Kolarić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
13.06.2015.
u 15:15

SDP-ova Statutarna komisija danas je odlučivala o povratku Aleksandre Kolarić u stranku, no što je komisija odlučila, još nije poznato. Kolarić, koja je iz SDP-a izbačena prije više od godinu dana jer je uputila kritiku Zoranu Milanoviću zbog tzv. lex Perković, bila je prisutna na komisiji te je saslušana, a pisani odgovor očekuje kroz dva tjedna.

Što se tiče njezinog istupa pred komisijom Kolarić je otkrila da im je rekla da su je protudemokratski izbacili iz stranke i da imaju to priliku ispraviti. Osim toga, najavila je da će, ukoliko je prime, odmah osnovati frakciju i zalagati se za promjene u stranci.

Kolarić je podsjetimo, osim zahtjeva da sudjeluje na sjednici komisije, bila zatražila i izuzeće Peđe Grbina i Ingrid Antičević Marinović iz komisije s obzirom da su oni članovi i Glavnog odbora stranke koji je potvrdio odluku Predsjedništva o izbacivanju iz stranke, te Ivane Sauche, supruge predstojnika Mlanovićevog ureda, Tomislava Sauche. Taj zahtjev nije prihvaćen.

>> Aleksandra Kolarić: Stigao mi poziv za Statutarnu komisiju SDP-a

Komentara 11

DA
DambacrnaMamba
15:35 13.06.2015.

Dajte ju više uzmite natrag konačno kada vam se već toliko uporno gura u š....k ;-)

BF
brkonja fra brkati
15:47 13.06.2015.

Ne zna što bi radila korisno u životu bez sponzorstva partije,a teško se dobijaju i PR poslovi.Uhljebuša na beskonačnu.

NA
NaDiMaK_
16:00 13.06.2015.

Još se samo Vjačeslav Molotov ovoliko nametao partiji. Čak je i nakon što su ga izbacili članarinu plaćao do kraja života.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije