Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dolijao razbojnik

Starijim ženama na ulici krao torbice

policija
Pixsell
26.10.2015.
u 14:41

U jednoj ukradenoj torbici nalazilo se nekoliko tisuća kuna, a u drugoj novčanik s osobnim dokumentima i nekoliko stotina kuna te bankovna kartica pomoću koje je na bankomatu digao više od tisuću kuna

Policija je kazneno prijavila 41-godišnjaka iz Slavonskog Broda koji je od 7. do 13. listopada na brodskom području dvama ženama u dobi od 63 i 65 godina otrgnuo, a još jednoj u dobi od 80 godina pokušao otrgnuti torbicu. Jedna je išla pješice, druga uz pomoć kolica za hodanje, a treća se vozila na biciklu.

U jednoj ukradenoj torbici nalazilo se nekoliko tisuća kuna, a u drugoj novčanik s osobnim dokumentima i nekoliko stotina kuna te bankovna kartica pomoću koje je na bankomatu digao više od tisuću kuna. Tereti ga se za tešku krađu i računalnu prijevaru.

>> Bošku Balabanu i supruzi ukrali nakit vrijedan milijun kuna

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije