Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRBIJA

Stariji Novosađanin preminuo plaćajući račune za struju

žarulja
Foto: Jens Buettner/DPA/Pixsell
02.12.2013.
u 18:49

Pokojnik se posvađao na šalteru oko duga od 500 dinara

Stariji Novosađanin preminuo je plaćajući račune za struju, piše srbijanski Blic. Svjedoci kažu da je pokojnik prije toga imao žučnu raspravu na jednom od šaltera Elektrovojvodine.

– Nalazio se kod šaltera za reklamacije, gdje se prepirao zbog nekog navodnog duga od 500 dinara koji je, prema računu Elektrovojvodine, trebao platiti. U jednom trenutku je, međutim, samo pao na zemlju – rekao je jedan od svjedoka.

Uskoro je stigla hitna pomoć, no liječnici su samo mogli konstatirati smrt koja je najvjerojatnije uslijedila nakon infarkta.

>> Za infarkt: Baka dobila račun za struju od 1,650.000 kuna!

Komentara 2

Avatar morski covik 1
morski covik 1
20:25 02.12.2013.

Smrt nakon infarkta je neobubicajena pojava....

GE
generalsaosnovnom
12:34 03.12.2013.

Ovako izgleda svakodnevno uterivanje dugova Dačića i Vučića a to što u Kragujevcu radnici drže u blokadi ceo region zbog neisplaćenih zarada to ne pišete, u Kragujevcu se vodi pravi pravcati rat na relaciji URS vs SNS gde Toma Nikolić na sve moguće načine bezuspešno pokušava da smeni gradonačelnika Stevanovića i u zamenu postavi svoga sina, nemate vi pojma šta se dešava u Srbiji !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije