Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA U OSIJEKU
Povratak na članak

Imao je dvije bombe: Kći i brat htjeli su nagovoriti Petričevića na predaju

Rečeno je i da je neposredno prije pucnjave konzumirao alkohol u lokalu, ali će o tome konačni sud dati toksikološka analiza nakon obdukcije.

Komentari 9

GU
guc
14:45 27.07.2014.

I pokoj im mrtvima i tuga onima kojinn ostadise i iskreno saucesce.Po mojemu svatko je ipak gospodar svojega zivota ,ali ne i gospodar tudih.I sad se potam-pokojnik je borac invalid sa PRSP-om i mo mu dozvoli da kao takav psihicki bolesnik ima kod kuce oruzje,mine i bombe.Krivi su i ubojice upravo oni koji mu kucu vec ranije nisu -a to bitrebalo vrijediti i za druge pishicke bolesnike-pregledali.Pa nijesu iz rata izasli bolesnici neka posebna i nedodirljiva vrsta nasih sugradana.konacno oni posjeduju i vozacke dozvole te predstavljaju opasnost u prometu.I eto zato nije kriv covijek -bolesni ubojica-vec vlast-nikakvi socijalni radnici-vec policija ,koja mu je svojim aljkavom radom dozvolila drzanje oruzja.

VL
Avatar Dalmatinka
Dalmatinka
14:36 27.07.2014.

Žena je stavila na rizik svoj život i život svoje djece, živjela je u kući punoj oružja i eksploziva i toliko godina nije tražila pomoć od nikoga, stvarno čudno. Tip je imao i dvije bombe, policajci su imali sreću što su preživjeli.

VL
GE
genigeniprigorski
15:09 27.07.2014.

Uzas i velika tragedija nema opravdanja ali pitam se gdje su te silne braniteljske udruge koje zgrcu velike novce zasto se ne oglase zasto sute imaju cetiri krovne udruge iz domovinskog rata koje ne rade nista osim prikupljanja clanarine i stampanje majica za uzi krug ljudi jednostavno prestrasno

VL
MR
mrnmarina
13:35 27.07.2014.

Koliko takvih luđaka slobodno šeće, ali i za ovoga su komentari bili da je bio dobar i pozdravljao je susjede....Sigurno nije poludio na mah. Što kažu socijalni radnici, obzirom da se piše da je bio u procesu rastave, pa pretpostavljam da znaju što se događalo u toj obitelji.

VL
Avatar Getrib
Getrib
19:07 27.07.2014.

Nemoguće da nitko nije znao da posjeduje nedozvoljeno oružje i eksploziv. Ili su bili u strahu d ga prijave.

VL
PO
porezni.obveznik
16:28 27.07.2014.

kod nas je najnormalnije da osobe s dijagnosticiranim PTSP-om imaju kamion oruzja, bez problema dobivaju vozacke dozvole i slicno... bas se pitam zasto je to tako....

VL
Avatar Perica1
Perica1
13:24 27.07.2014.

Koja bi opće normalna ženska osoba htjela biti u braku s bolesnikom koji u stambenom prostoru drži toliko eksploziva. I još su 2 maloljetne kčeri doma.

VL
Avatar matalan
matalan
13:38 27.07.2014.

nakon 20 godina dobre pemzije nije lako bračne dužosti obavljati, kad je sirota našla ispomoč evo to belaja

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.