Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident na KC ligi

Stanić: Nisam provocirao, a Peričića ću vjerojatno tužiti

\'02.12.2010., Koprivnica - Mladena Stanica je na malonogometnoj utakmici glavom u nos udario Zoran Pericic i tesko ga ozlijedio. Photo: Marijan Susenj/PIXSELL\'
Marijan Sušenj/PIXSELL
04.12.2010.
u 15:00

Zoran Peričić tvrdi da ga je Stanić izazvao, ali da mu je žao i da se zbog incidenta u KC ligi ne osjeća dobro. Ispičao mu se zbog udarca

Mladen Stanić, igrač Cerina, kojeg je prošle subote u utakmici prvog kola malonogometne KC lige Zoran Peričić iz Inducte udario glavom u nos, reagirao je na napise da je on incident izazvao provokacijama.

"Igralo se normalno"

– Igralo se normalno, nije bilo nikakvih problema. Svi pišu da sam provocirao, a nisam napravio niti jedan faul. Isključen sam bio zbog pomicanja u živom zidu, a ne zbog psovanja. Ne znam što smo si Peričić i ja poslije govorili, no on je pretrčao čak 25 metara samo da bi se obračunao sa mnom. On smatra da sam napravio faul nad njim, ali oko te lopte bilo je više nogu mojih suigrača, a ni suci nisu ništa svirali. Vjerujem da je kod njih postojala napetost zbog rezultata 0:0 i isteka vremena, ali takvo nešto još nikada nisam doživio, da me netko udari i da sam u polumrtvom stanju – istaknuo je Stanić, koji je prošao s natučenjem nosa, premda je to dosta loše izgledalo jer je 10-ak minuta u nesvijesti ležao u lokvi krvi. Dodaje da pije lijekove za spavanje, protiv povraćanja i bolova i iako je prihvatio Peričićevu ispriku, koju mu je ovaj dao u ponedjeljak, rekao je da razmišlja o privatnoj tužbi.

Stanić kaže kako više neće igrati u KC ligi jer ne želi trošiti svoje zdravlje, a odluku o tri utakmice suspenzije koju je disciplinska komisija obrazložila neprimjerenim ponašanjem koje je dovelo do incidenta, ocijenio je skandaloznom.

"Očekivao sam kaznu"

Peričić je rekao da mu nije jasno zašto se tom događaju daje toliki publicitet.

– Ovo mi se dogodilo prvi put u životu. Bio sam izazvan provokacijama, ali žao mi je što je došlo do toga. Da se ne osjećam dobro, to stoji – izjavio je Peričić, koji je kaznu o suspenziji do kraja natjecanja očekivao, ali je isto tako očekivao da će i Stanić dobiti istu kaznu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije