Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hakirana stranica

Srušili stranicu strukturnih fondova i postavili Bibliju

Biblija umjesto strukturnih fondova
Foto: Printscreen
15.02.2014.
u 14:03

Nepoznati napadači hakirali su internetsku stranicu strukturnih fondova koja se nalazi na web adresi wwww.strukturnifondovi.hr.

Nepoznati napadači hakirali su internetsku stranicu strukturnih fondova koja se nalazi na web adresi wwww.strukturnifondovi.hr. Posjetitelje stranice na toj web adresi tako sada dočekuje stranica koja pretražuje sadržaj Biblije. Oni koji bi se htjeli informirati o fondovima i kako povući sredstva EU to do daljneg ne mogu, ali mogu proučavati biblijske teme.

Konzultant u projektu koji želi ostati anoniman rekao je za HRT da je ogorčen na Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Osim što ne može otvoriti stranicu i ispuniti on-line prijavu za natječaj "Povećanje gospodarske aktivnosti malih i srednjih poduzetnika", koji istječe u petak 21. veljače, strahuje i od kompromitacije povjerljivih podataka svojeg klijenta koji se nalaze na njihovom serveru. Također nakon vraćanja internetske stranice strahuje se od vjerodostojnosti podataka na njoj.

>> 'HDZ-ova Vlada vam je otvorila vrata Unije, a vi se ne snalazite'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije