Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vandalizam

Srpskom državljaninu na auto urezali 'Niste dobrodošli'

policija
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
11.08.2015.
u 09:56

Dubrovačka policija traga za vandalima koji su jučer oštetili automobil srpskih tablica

Dubrovačka policija traga za vandalima koji su jučer oštetili automobil srpskih tablica. Vandali su, naime, na vozilo urezali ''Oluja 1995 mrš'' te ''Niste dobrodošli'', piše Dubrovački dnevnik.

Automobil je u vlasništvu 22-godišnjeg državljana Srbije koji se parkirao u predjelu Konavala te s prijateljima otišao na kupanje.

Policija je o svemu obavijestila nadležno državno odvjetništvo u Dubrovniku.

>> Na osnovnoj školi nacrtali 16 kukastih križeva i šest 'U'

Komentara 143

RE
reborn
11:16 11.08.2015.

Vandalizam i nacionalizam... Međutim, moram se pitati kako to da novinari o ovome izvještavaju, a ne izvještavaju o sličnom incidentu gdje je čovjeku na kuću u kojoj živi napisano "Seli se ustašo", a s pročelja kuće mu je skinuta i spaljena hrvatska zastava. Nekom reći "niste dobrodošli" i "seli se" nije isto. Nekog osloviti sa "vi" i sa "ustašo" nije isto. Ima još nešto što nije isto - u slučaju "niste dobrodošli" policija traga za počiniteljima, a u slučaju spaljivanja zastave i "seli se ustašo" policija ne traga za počiniteljima. Nacionalista (srpskih i hrvatskih) ima svugdje, a ni policijske strukture a očito ni vladajuća garnitura nisu od toga pošteđene.

ED
Edomajka
10:28 11.08.2015.

Bolje to nego da ti ukradu auto u srbiji kao mojoj prijateljici.

DU
Deleted user
10:47 11.08.2015.

Ekstrema ima među svim narodima pa tako i među Hrvatima, Razlika je u tome što naši ekstremi nisu išli "ratovati" u Srbiju zapravo pljačkati paliti silovati i ubijati otimati tuđe teritorije, ne pale srpske zastave ne negiraju nikome pravo na jezik naciju i kulturu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije