Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provokacije

'Srpski žandari upadaju na Kosovo'

žandar
Reuers/Pixsell
15.07.2013.
u 13:46

Predstavnici albanskih sela izjavili su da su prošlog tjedna intenzivirane ophodnje srpske žandarmerije koja ulazi na teritorij Kosova, u blizini sela Karačevo i Rogačica.

Predsjednik općine Kamenica Šaip Surduli izjavio je kako srpska žandarmerija "nastavlja provocirati" i ulazi na teritorij Kosova, što izaziva nesigurnost kod građana općine Kamenica, javljaju mediji u Srbiji pozivajući se na prištinski dnevnik Koha ditore.

Surduli je rekao kako je "uznemiren izostankom reakcije Kfora i kosovskih vlasti", a u Vladi Kosova rekli su mu da će o tom pitanju razgovarati tijekom dijaloga sa srpskom stranom u Bruxellesu dok Kfor podsjeća kako u tom dijelu općine Kamenica zajedno patroliraju pripadnici Kfora i snaga Srbije. No, fotografije koje su snimili građani pokazuju kako srpski žandari samostalno patroliraju, što je objavio prištinski dnevnik.

Predstavnici albanskih sela za ovaj dnevnik izjavili su da su prošlog tjedna intenzivirane ophodnje srpske žandarmerije koja ulazi na teritorij Kosova, u blizini sela Karačevo i Rogačica.

>>Dačić: Srbija neće tenkovima i bajunetima braniti Kosovo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije