Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAKERSKI UDAR

Srpski ministar policije: Stranica Kurira napadnuta iz Hrvatske

haker
ilustracija
25.06.2014.
u 18:59

MUP Srbije kontaktirao je kolege iz Hrvatske, no odgovor nisu dobili

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da je jedan od glavnih napada na internet stranicu beogradskog tabloida Kurir došao iz Hrvatske i to nakon što je po završetku utakmice između Hrvatske i Meksika na Svjetskom prvenstvu u nogometu objavljen tekst o tome na portalu tog lista, javljaju mediji u Srbiji.

Stefanović je na konferenciji za novinare u Beogradu rekao kako je MUP Srbije kontaktirao kolege iz Hrvatske od kojih su zatražili podatke o internet adresama s kojih je napadnuta stranica Kurira.

- Odgovor još nismo dobili. Istraga i dalje traje i čim budemo imali konkretne podatke o imenima, obavijestit ćemo javnost - rekao je Stefanović dodajući kako nisu dobili odgovor ni od Rusije, Njemačke, Nizozemske i Japana kada su od tamošnje policije zatražili pomoć pri otkrivanju napadača iz tih zemalja na internet stranice jednog srpskog medija.

>> Ovo je 5 tipičnih web napada čiji su cilj vaši podaci

>> Među 97 privedenih za špijunažu stotina tisuća računala i Hrvati?

Komentara 4

MI
Milivoje
21:01 25.06.2014.

zasto bas kurir, oni su otvoreni, trebalo je ove koji se najvise citajui koji rade pod rukavicama

MI
Milivoje
21:04 25.06.2014.

znam da mnogi smatraju taj kurir ruskom gubernijom,i u samoj srbiji, ali i ove druge nista ne zaostaju sa onim 90-tih, samo da sada to rade pod medijskom maskom, i nakon agresija ,i nakon genocida jos uvjek nece da priznajuu za koga su radili i sta su iste te pisale o nama u okruzenju, ali i zapadu i svijetu, o arapima, amerikancima,nijemcima itd..jos nisu zatrazili oprost a nisu se cak nikada javno izvinuli

Avatar SimeDjodan
SimeDjodan
23:33 25.06.2014.

Ajde, Vecernji napadaju svakodnevno svakakvim komentarima iz SR i RS pa nikom nista....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije