Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TeslaTeam

Srpska hakerska grupa srušila 100 hrvatskih stranica

tesla hakeri
Foto: Screnshoot
14.12.2013.
u 10:32

Tijekom prošlih šest mjeseci napadi na srpski jezik, kulturu i ustanove srpske manjinske zajednice u Hrvatskoj su se rapidno povećali, poručuju iz TeslaTeam.

Srpska hakerska grupa TeslaTeam objavila je u subotu da je srušila 100 hrvatskih stranica zbog kako ističu, "kao znak nezadovoljstva zbog sve veće diskriminacije nad srpskim narodom u Hrvatskoj."

– Tijekom prošlih šest mjeseci napadi na srpski jezik, kulturu i ustanove srpske manjinske zajednice u Hrvatskoj su se rapidno povećali. Napadi na srpski jezik nisu više samo ispadi pojedinaca, zaostalih u ratnom vihoru, nego organizirani napadi na Srbe i srpsku zajednicu – ističu u priopćenju.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar s_trava
s_trava
13:40 14.12.2013.

Neš ti uspjeha. Hrvatska vlada je srušila 1000000 i kusur hrvatskih standarda.

DU
Deleted user
11:46 14.12.2013.

tesla? opet odari hrvat na hrvata

BR
BratCroat
13:53 14.12.2013.

Nemre se nikaj više srušiti jer je sve več srušeno od ekonomije pa dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije