Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susreti na mostu

Sretnu 2011. godinu poželjeli si na sredini mosta na graničnoj crti

'VARAZDIN/MEDJIMURJE- 13.10.09., Cakovec, Hrvatska- Stari granicniprijelaz Gorican. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/VLM'
'Vjeran Zganec-Rogulja/VLM'
31.12.2010.
u 17:15

U Murskom Središću načelnik policijske postaje Lendava u rijeku Muru bacio je policijsku kapu, što je također tradicija u susretima policajaca i carinika koji se na sredini mosta održavaju već 18 godina

GORIČAN / MURSKO SREDIŠĆE - Na Staru godinu na graničnim mostovima preko rijeke Mure u Goričanu i Murskom Središću predstavnici policija i carina Hrvatske, Slovenije i Mađarske razmijenili su novogodišnje čestitke. To su već tradicionalni susreti na kojima kolege iz susjednih zemalja čašicom šampanjca nazdravljaju godini na izmaku i izmjenjuju želje za što uspješniju novu godinu. Gradonačelnik Preloga Dragutin Glavina izrazio je u Goričanu nadu da će se tradicija nastaviti i kad Hrvatska uđe u Europsku uniju, kad graničnih prijelaza u ovom obliku više ne bude. Načelnik Goričana Mario Moharić izvijestio je gradonačelnika Letenyja Belu Halmija da će se stari prijelaz "Goričan 1" ulaskom Hrvatske u EU prenamijeniti u poslovnu zonu. U Murskom Središću načelnik policijske postaje Lendava u rijeku Muru bacio je policijsku kapu, što je također tradicija u susretima policajaca i carinika koji se na sredini mosta održavaju već 18 godina. Na sedam Celzijevih stupnjeva ispod ništice nazdravilo se šampanjcem.

Ključne riječi

Komentara 5

JA
jankoprekobrda
17:53 31.12.2010.

A zasto nisu skoknuli u Muru na kupanje

TU
turopolje
10:52 01.01.2011.

Jankoprekobrda!!!! Zato sto nisu blesavi kao ti.

TR
trckaralo
13:36 01.01.2011.

A mora se priznat, lijep običaj! Da se pita nas, male ljude, nikad ne bi bilo ratova....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije