Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretan petak 13.

Zagrepčanin osvojio pozamašan iznos na Eurojackpotu: 'Obuzela me nevjerica pa golemo ushićenje'

Šibenik: Prodajno mjesto na kojem je uplaćen dobitni listić Eurojackpota
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/3
19.10.2023.
u 11:35

Da je upravo on osvojio pozamašan dobitak, Zagrepčanin je otkrio samo najbližima

Petak trinaesti bio je sretan za nekoliko igrača Eurojackpota. Netko iz Njemačke osvojio je glavni dobitak veći od 54 milijuna eura, a posrećilo se i igraču Hrvatske Lutrije. U 82. kolu igre, igrač iz Zagreba pogodio je pet brojeva što mu je donijelo dobitak od 101.868,80 eura.

"Saznao sam da sam osvojio dobitak drugi dan nakon izvlačenja, kada sam pročitao rezultate koji stoje na pultu, na prodajnom mjestu. Isprva me obuzela nevjerica, a zatim i golemo ushićenje, sad kad sam došao sebi sam puno bolje", rekao je dobitnik za Hrvatsku Lutriju.

VEZANI ČLANCI:

Da je upravo on osvojio pozamašan dobitak, otkrio je samo najbližima. Novac će mu, kako je otkrio, dobro doći za ulaganje u obnovu svog doma. Hrvatska Lutrija ističe kako je on redoviti igrač loto igara. Iako ima stalno prodajno mjesto u kojem igra, nema stalne brojeve koje bira. Njih, naime, mijenja po osjećaju.

Kako kaže, uvijek je vjerovao u mogućnost ostvarenja dobitka te će i dalje nastaviti redovito igrati. Eurojackpot ponovno se sutra izvlači, a glavni dobitak iznosi 16.000.000,00 eura.

VIDEO Otvorena najskuplja cesta u Hrvatskoj: Koštala je 70 milijuna eura

Komentara 2

Avatar LooneyToney
LooneyToney
15:52 19.10.2023.

Eto nikom nije rekao, nego vama 😊 U tajnosti, pretpostavljam 😏

JU
Jure411
13:41 19.10.2023.

Zaro ste i sklonili odnosno ugasili emisiju Euro Jack Pot da gledatelji nemogu vidjet kako naštimavate brojke odnosno kuglice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije