Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPRAVOMOĆNE PRESUDE
Povratak na članak

Srednje škole moraju nastavnicima nadoknaditi razliku u plaći

Škola iz Varaždinske županije osporava izmjene kolektivnog ugovora jer ih nisu sklopili svi sindikati

Komentari 2

ST
stefj
14:49 12.04.2021.

Danas gledam na televiziji, onaj sindikalist traži da se učiteljima nadoknadi i za vrijeme provedeno u autobusu za one škole koje imaju izdvojenu nastavu radi potresa... No, bitno je da im je sve plaćeno kada nisu radili i kada su ucjenjivali djecom, a puno njih i sada ništa ne radi u on-line nastavi. Kakav je to učitelj koji učenicima kaže - pročitajte udžbenik to i to poglavlje i nakon toga im da zadatke?... Zapravo se u ovoj situaciji i s takvim učiteljima pokazalo da bi čak bilo i bolje bez njih. Kompjuter će sam bolje prezentirati udžbenik, nego da ga učenici čitaju sami, a za rješavanje zadataka doma učitelj ti ionako ne treba...

VL
Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
13:49 12.04.2021.

Srednje škole moraju nastavnicima nadoknaditi razliku u plaći a Vlada mora brzo uzeti novi strani kredit, zajam ili hipoteku na jadransku obalu kako bi imala od nećega isplatiti i obvezu uz praznu blagajnu ispratiti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.