Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
toplo – hladno

Sredinom tjedna stiže nam velika promjena vremena

kiša
Foto: Marko Prpić/Pixsell
01.02.2016.
u 07:46

Prema sedmodnevnoj prognozi na stranicama DHMZ-a, u srijedu se očekuje naoblaka s obilnom kišom, a temperatura će pasti i na 2°C

Danas nas očekuje djelomice, u Dalmaciji i pretežno sunčano, mjestimice uz promjenjivu naoblaku. Prijepodne u Slavoniji, a cijelog dana na Kvarneru bit će više oblaka. Puhat će slab i umjeren jugozapadnjak, u Dalmaciji i jugo. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 5 do 10, a na Jadranu od 9 do 13°C. Najviša dnevna temperatura posvuda od 13 do 18°C, javlja Vrijeme.net

I sutra vrijeme djelomice sunčano

U utorak djelomice, u Dalmaciji i pretežno sunčano. Oblačnije na sjevernom Jadranu i u Gorskom kotaru, a ponegdje može pasti i slaba kiša ili rosulja. U unutrašnjosti će puhat umjeren jugozapadnjak, a na Jadranu umjereno jugo. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 6 do 11, a na Jadranu od 9 do 14°C. Najviša dnevna temperatura posvuda od 13 do 18°C.

Od srijede promjena vremena

Ipak, lijepo i pretežito sunčano vrijeme neće se protegnuti u drugu polovicu tjedna. Već u srijedu očekuje se značajna promjena vremena. Prema sedmodnevnoj prognozi na stranicama DHMZ-a, u srijedu se očekuje naoblaka s obilnom kišom, a temperatura će pasti i na 2°C.

U četvrtak, petak i subotu bit će još i hladnije, naime, u četvrtak će temperatura pasti na nulu, a u petak i subotu spustit će se i na -1°C.

U nedjelju se opet očekuju obilnije kiše, ali uz lagano zatopljenje.  

>>Ovih dana zatopljenje i do 15 stupnjeva, u nedjelju moguć snijeg

Komentara 6

JO
joe555
12:06 01.02.2016.

da cudo nevideno. zima u drumo mjesecu . prestanite. od ljudi radit koda su ovce . a ova. 15ica danas je normalno . ..??? onda ce se Petar Panjkota i Andrija Jarak . javljat iz Delnica kako je pao snjeg.. a na radmanovizija. ce govorit. kako je moguca poledica. . pa kakvi su ovo mediji i ciji su.????

NI
ninkos00
09:39 01.02.2016.

Ma nema globalnog zatopljenja ! vidimo da stize hladno doba ! a mi smo ovce ! meeeeeee mee

DR
dragica949
09:56 01.02.2016.

Stvarno nevjerojatno da se u prvoj polovici veljače temperatura spusti na nulu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije