Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SONJA BISERKO:
Povratak na članak

'Srbija želi raspad BiH, neće prestati progranjati njezine građane'

Biserko smatra da je pokušaj relativizacije i izjednačavanja uloga u ratovima na prostoru bivše Jugoslavije stalna "tema srpske elite i politike"

Komentari 12

Avatar NikadRobom
NikadRobom
11:27 02.02.2014.

Nista novoga,to se sve zna.Uz pomoc masonerije iz UK.

VL
Avatar imotska115
imotska115
14:01 02.02.2014.

To mi svi znamo da jos dan danas Srbi hoce isjednacit rat u bivsoj YU.Samo pogledajte nasu vladu kamo ona puse i zasto toliko maltretira one koji su obranili nas od Srpske agresije. To je Srpski mentalitet i zelja jos od 1918g.

VL
JA
JASTREBAC
11:46 04.02.2014.

Ova lepa precvala gospodja, sa nepravilno rasporedjenim crtama lica, predfstavlja nevidjenog manipulatora. Inače ona je bila na diplomatskom poslu u ondašnjoij "Jugi" u Londonu odakle je vraćena?! O tome ćuti, i ona a, i novinari. Onda su dip,omate vraćane samo ako su se bavile "humaniratnim" radom u korist stranih službi. S obzirom da je finansiraju neke nevladine organizacije vezane za Britaniju očito je, da je njeni sponzori nisu zaboravili.

VL
CV
crna vrana
14:37 04.02.2014.

Na genocidu nastala RS je ono kukavičje jaje koje je svjetski pandur - Amer s perfidnom flundrom Europom položio kao potencijalnu točku novih sukoba, dok oni kao "upravljaju krizom " (stanjem ni rata,niti mira ). Naime, Dodigovo kontinuirano protuustavno djelovanjeje na disoluciji države BiH nije ništa drugo nego velikosrpski projekt, kao što je i nasilna ćirilizacija Hrvatskog podunavlja i srbijansko svojatanje Vukovara. Da prekodrinski susjedi nisu odustali od teritorijalnih pretenzija prema susjedima jasno ukazuje Memorandum2 SANU-a kojeg pokušavaju implementirati . Relativizacija krivice za recentne ratove, koje je Srbija vodila zbog oživotvorenja ideje (mita) o Velikoj Srbiji , kao i destabilizacija djelova susjednih zemalja u kojima živi srpski etnikum je trajni cilj velikosrpskog svetosavskog programa, kojeg je patrijarh SPC-a Irinej još jednom bezočno apostrofirao istrčavši s onom blasfemičnom božićnom porukom po julijanskom kalendaru . U tom kontekstu Biserko otkriva "toplu vodu", ali nije loše kad se na to upozorava i iz srbijanskih izvora. P.S. Vidim da se velikosrbima i njihovim apologetima na ovom forumu diže para na spomen ove aktivistice srbijanskog HHO-a, čime se još jednom potrđuje teza da je dug put do srpske katarze ! Od velikosrpske mitomanije ih izliječiti može samo pravorijek međunarodnog suda koji će ih prisiliti na plačanje ratne odštete Hrvatskoj i BiH. Svatko se smiri kad ga lupiš po džepu !

VL
VE
velikazmija
18:42 02.02.2014.

ustaše su antifašisti isto koliko četnici i komunisyti-

VL
VA
valter12
16:01 03.02.2014.

Bacati bisere pred svinje isto je kao pozivati gospodju Biserko na savjest i moral

VL
Avatar darkanđelko
darkanđelko
11:28 03.02.2014.

ne preziva se bez veze...biserko

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.