Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubio antoniju bilić
Povratak na članak

Srbija pristaje na izručenje Paravinje Hrvatskoj

Osnovni sud Sokolac u Sarajevu koji ga traži zbog pokušaja silovanja i silovanja odredio mu je jednomjesečni pritvor

Komentari 14

BK
B Kosa
22:07 28.06.2011.

Srbi su pametni koliko ce on kostati sve skupa a u Hrvatskoj ako je oduzeo zivot trba biti izrucen

VL
Avatar BABAMACA
BABAMACA
12:31 27.06.2011.

molit cu Vas pastonisam u tokudali je to g... ua[seo . Treba ga pod hitnoklonitisa ovezamaljskelopte nijezvredioazivisvngoe poke unistiti da nema slicni

VL
AN
Andreeejjj
19:00 27.06.2011.

Karamarko, Borovec & company...mršššššššššš....svi, do zadnjega!!! Stranog državljanina, koji je dobio tek prije nekoliko godina hrvatsko državljanstvo i nisu ga provjerili, da ga traži policija njegove matične države i to zbog silovanja!?!?!? Ma jooooj, koji nonsens, velika neodgovornost , nepoštivanje paragrafa i obaveza i sramota od naših pravosudnih i policijskih organa, pa to je nedopustivo i strašno!!! Sve, baš sve, pa i najviše ministre treba najstrože kazniti i suspendirati!!! Pa vi se igrate tudjim životima i još maloljetne djece??? Ne daj Bože, da se to desilo od tog monstruma, djeci nekog našeg ministra ili utjecajnijeg političara. UŽAS I SRAMOTA!!!!

VL
VE
velika
20:14 27.06.2011.

hm, uvijek me iznenadi koliko Srbi imaju pametnije javne službe nego mi (kod njih su nepismeni došli prije 50 godina na vlast do sad već naučili pisati, a naši od nedavno zaposljavaju nepismene) nego sad kad ovaj treba definitivno robijat ...ma bolje da robija na račn naših poreznih obveznika nego njihovih....hej molim vas test pismenosti za sve koji rade u državnoj upravi

VL
PJ
Ponos_je_moje_ime
20:26 27.06.2011.

Ima prave krvnicke oci,pravi CETNIK kamo srece da sam ga sreo 95 godine, nebi se ovaj zlocin sada desio!!!! Sada je kasno......!!

VL
DE
detour
21:39 27.06.2011.

dok je pokvarenjak i karijerist karamarko predizborno prekapao po grobovima, visestruki silovatelj je mirno setao hrvatskom unatoc medjunarodnim tjeralicama - i na kraju ubio djevojku. da je policija RADILA svoj posao, lik bi bio u zatvoru.

VL
KI
kuda_ide
22:32 27.06.2011.

hvala ***** da i Srbija napravi nesto pametno:-))

VL
KR
krilnik2
22:59 27.06.2011.

kuda_ide je napisao/la: hvala ***** da i Srbija napravi nesto pametno:-)) /**************************/ Itekako pametno. Zasto bi oni trosili na sud i zatvor.

VL
OB
-obrisani-
00:48 28.06.2011.

Šta i ovo govno čemo hranit 40 godina ,to treba uspavati i pod zemlju sa njim!

VL
TO
Toni50
01:31 28.06.2011.

Srbija pristaje na izručenje Paravinje Hrvatskoj, da bi dokazali šta ? Da su ovisni od EU Hrvatske ili da imaju bolji karakter i zakon ? Ili sve troje odjednom ! Ili veselite se njemu evo vam ga Hrvat je znazna se pa neka vam i bude !

VL
TO
Toni50
01:40 28.06.2011.

Ja znam da se za nasilno naljevanje sumporne kiseline u usta čovjeku te ga pustiti da crkne ili dotuče navodno dobije se koliko ono nula ili ništa godina . Ili vrh vrhova heroj i ŽUPAN .. Naravno tek poslje 20e 20 godina ide kaznica kolikmo ono 8 a kirurg iz bosne 10 godina za mito ! živio Tito Koliko bi tu bilo pošteno kazniti teško je reči ako vidimo kako školovani- sude kao pravi majstori. ... Naravno da ne vrijedimo svi jednako pred sudom i da je život jednoga dalkeo daleko nevrijedniji i totalno jeftiniji od drugoga Hrvata ili Hrvtice .. Ili se to smo čini ?

VL
Avatar zampzmija
zampzmija
06:56 28.06.2011.

Koja bre gesta oni će ga prepustiti Hrvatskoj,morat će propjevat ko je bio najveći koljač na Ovčari i koliko je ljudi zaklao sam krvolok..tek onda snjim na galge.... Četničko kopile

VL
FO
Folirant
08:45 28.06.2011.

Ponos je moje ime.... Komentar ti je odvratan i mogu ti reci zbog takvih idiota bez obzira na vjeru su i poceli svo to sranje na Balkanu da bi strani mocnici to iskoristili novcano i politicki tako da su moderno kolonisali citav taj region inace objasni mi otkud Hrvatima 50 milijardi eura duga, sta se i posto se rasprodalo sve sto je vrijedno bilo u lijepoj nasoj,ili su vam to opet Srbi ili cetnici kako ti kazes pokrali.

VL
AN
Andreeejjj
12:22 28.06.2011.

Stranog državljanina, koji je dobio tek prije nekoliko godina hrvatsko državljanstvo i nisu ga provjerili, da ga traži policija njegove matične države i to zbog silovanja!?!?!? Ma jooooj, koji nonsens, velika neodgovornost , nepoštivanje zakonskih obaveza i prevelika sramota naših pravosudnih i policijskih organa, pa to je nedopustivo i strašno!!! Sve, baš sve, pa i najviše ministre treba najstrože kazniti i suspendirati!!! Pa vi se igrate tudjim životima i još maloljetne djece??? Ne daj Bože, da se to desilo od tog monstruma, djeci nekog našeg ministra ili utjecajnijeg političara. KARAMARKO, BOROVEC, BAJIĆ itd, itd OSTAVKE I ZATVORSKE KAZNE!!!! Da nije VAS ne bi ni bilo ubojstva, ni skupog traganja za Antonijom. UŽAS I SRAMOTA!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.