Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vlada osigurala sredstva
Povratak na članak

Srbija kupila direktivu 25. potpisanu od Adolfa Hitlera: Označila je napade na Kraljevinu Jugoslaviju

"Ovaj neprocjenjivo vrijedan dokument i povijesni izvor koji se nalazi u posjedu Republike Srbije istovremeno je predstavljao i zloslutni nagovještaj brojnih dramatičnih, tragičnih ali i povijesnih događaja koji su obilježili razdoblje Drugog svjetskog rata na čitavom prostoru okupirane Kraljevine Jugoslavije", navodi Blic

Komentari 15

SA
saudinus
14:16 30.11.2023.

Pametno ulaganje, umjesto u sjeme za njive ili gorivo, dokument će spasiti srblje.

VL
IK
Ikarus
15:02 30.11.2023.

Postoje dokumenti njemačke vojske iz 2 svjetskog rata koji jasno govore kada su ulazili u Beograd tamo nije bilo nikakve vojske da ga brani i to je ušlo par vojnika i tako je Beograd pao.

VL
DR
DrJok
18:09 30.11.2023.

taj papir je za neke bio tragedija, za neke slavlje. ista slika i danas - mi na jednoj, vi na drugoj strani.

VL
DU
Deleted user
14:29 30.11.2023.

Kraljevina Grčka se hrabro borila kao danas Ukrajna i puna dva mjeseca se odupirala Nijemcima te tako indirektno spasila Rusiju jer je operacija Barbarossa kasnila puna dva mjeseca.Kraljevina Jugoslavija kao i obično pala za 48 sati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.