Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Srbija konačno mora reći istinu o pokoljima u Domovinskom ratu i predati svoje zločince

Mnogi su umrli ne dočekavši istinu o tome gdje su tijela njihovih najmilijih, a kamoli da su vidjeli kažnjene one koji su ih ubili

Komentari 7

Avatar joshan
joshan
14:27 29.06.2022.

ako ga izruče,"naši" će ga ionako pustit...u HR se sudi uglavom onima koji su branili zemlju...

VL
GZ
Glas za hdz=glas za pupovca
14:28 29.06.2022.

Sva sreća pa na vlasti u Srbiji nisu umiveni četnici i ratni huškači.

VL
Avatar RuAF
RuAF
14:25 29.06.2022.

Evo već hitaju....

VL
PR
prajdali100
14:40 29.06.2022.

Ništa oni neće poslati.Ništa.Ne može se doći ni do informacija tko je i gdje prije 100 godina ubio Hebranga a ne ovo.

VL
DU
Deleted user
15:02 29.06.2022.

Taj Jovan je stvarno ovan! Da je sa svojih 100€ otišao na neki od hrvatskih otoka bio bi lijepo dočekan i ugošćen a na granici bi mu se klanjali njegovi dojučerašnji suborci a danas hrvatski policajci! A on zapeo, Grčka pa Grčka! Ali ne brini Jovane, s*ebo si sebi i obotelji ljetovanje, je da ćeš bti neko vrijeme u pritvoru (otprilike koliko i navijači Hajduka) ali osuditi te neće - jer gotovo za ni jedan srpski zločin organi RH nisu našli dokaze (a nisu našli ni zločince iako ljetuju u RH)!

VL
DU
Deleted user
14:52 29.06.2022.

Srbi su, što se toga tiče, sretan narod, nad njima je, istina, bilo nešto malo zločina(91.-99.),i to je presuđeno. Hrvati, Albanci, Bošnjaci i pripadnici 19 naroda NATO pakta, što se toga tiče, mogu mirno da spavaju, dušu i savijest dotičnih naroda, a u odnosu na Srbe, u ratna vremena, nema više šta da optereti, u smislu zločina sve je procesuirano i presuđeno. I kad je tako, s pravom može da se ultimativno traži od Srbije, da kaže istinu i preda svoje zločince,jer,tko takvih grijeha više nema, tj sve je raščistio, može da se nabacuje kamenjem na Srbiju, moralno ispravan, pred sobom, ljudima, i što je najvažnije - pred Bogom!

VL
Avatar Posoli
Posoli
15:27 29.06.2022.

Srbija mora?! Ma Srbija niti mora, niti ima mora... Srbija je mora samoj sebi. Kad se probude iz velikosrpskog sna i mitomanije, stvarnost će im biti mora na javi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.