Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prosvjedi protiv Vučića
Povratak na članak

Srbija je stadion gdje se ne zna što se igra

Subotnji prosvjed počeo je minutom šutnje za preminule glumce Ivu Gregurevića i Marka Nikolića te nogometnog čarobnjaka Dragoslava Šekularca

Komentari 11

PO
pozornik66
19:10 06.01.2019.

Ovo je pedeseti članak o Srbiji i Srbima u VListu danas, neman ništa protiv njih ali previše je. Pustite njih i njihovu otadžbinu na miru i neka su daleko od nas

VL
Avatar AndrijaCordas
AndrijaCordas
00:44 07.01.2019.

Sjetili se nakon 30 godina kad su uništili sve oko sebe, zaratili sa svima i sad ni sami sebi više ne valjaju. E pa to je već kategorija za ispeći kokice i zavaliti se u naslonjač i gledati...

VL
DU
Deleted user
22:36 06.01.2019.

dolazi vrijeme triježnjenja,treba priznati kosovo,zatražiti prijem u nato asocijaciju,prestati sa sjedenjem na dvije stolice i to nije sve...tko li će staviti svoj paraf na te ugovore a najbolje bi bilo da to bude učenik vojvoda šešelja i nikolića.

VL
DI
Direkt
19:20 06.01.2019.

Oni makar imaju prosvjede. Kod nas kao u S.Koreji. Subnor 91-95 odlučuje o svemu!

VL
PE
peugeot
23:24 06.01.2019.

Sta li se igra u ostalim "banana drzavicama" nastalim raspadom SFRJ...?

VL
KO
Konstantinos
12:50 07.01.2019.

Srbija se sprema sada u sijecnju ptpisati sporazum sa Euro-azijskom skupinom "naperdnih" drzava, ala Bjelorusija, Turkmenistan, po jos koji stan i Rusija. Sta se Srbija ljuti kad joj EU postavlja uvjete? Ljuti se da ju ne primaju, a iza leda pregovara sa euro-azijatima? Sizofreno i ne korektno, kako je netko napisao nista drugo nego uzeti kokice i pivu i sa velikim gustom i smijehom citati sto se tamo desava. Zalosno.

VL
BU
Budak
18:31 06.01.2019.

Srbija je mentalno u srednjem vijeku. Istaknuta članica tkzv. “shithole countries” u veseloj skupini sa Sjevernom Korejom, Pakistanom, Meksikom, Bjelorusijom, Iranom itd. Usput rečeno jedina zemlja u Europi koji nosi tu laskavu titulu. Nitko je ne želi primiti u bilo koju asocijaciju ili savez a najmanje civilizirani svijet.

VL
TO
Toni70
19:07 06.01.2019.

Srbija je stadion gdje se ne zna što se igra te je Enigma za nas ! Dobro je da znamo šta igraju Ameri i Izraelci to nam je važnije ili ipak samo Srbija . To je za nas Svijet ! i pod tom je rubrikom uvijek . iko znamo da su svet ..... Treba pisati stalno o njima o nama i nema što da se kaže kod nas sve jasno koja se igra igra sa narodom uvijek ista prava .Samo se povećava onaj dio ne "zob" nego bič za zločeste vozače i svi su sretni opet zarada raste ne samo na dizelu i benzinu i nego i na brzinu !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.