Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Srbija izvezla oružja u vrijednosti od 300 milijuna dolara

oruzje
Rueters
24.12.2009.
u 10:38

Srbijanski ministar obrane Dragan Šutanovac naveo je Irak, Alžir i Egipat kao nova tržišta za srbijansko oružje i dodao da su potpisani ugovori osigurali da "obrambena industrija ponovno postane jedan od glavnih nositelja razvoja srbijanskog gospodarstva".

- Obrambena industrija Srbije izvezla je na svjetsko tržište u 2009. robe u vrijednosti od oko 300 milijuna dolara i zaključila nove ugovore vrijedne više od 500 milijuna dolara - prenosi jučerašnji beogradski dnevnik Blic izjavu srbijanskog ministra obrane Dragana Šutanovca.

Ministar je dodao da su potpisani ugovori osigurali da "obrambena industrija ponovno postane jedan od glavnih nositelja razvoja srbijanskog gospodarstva", a kao novo tržište za srbijansko oružje Šutanovac navodi Irak, Alžir i Egipat.

Ključne riječi

Komentara 17

ZO
ZoranMilic
10:56 24.12.2009.

Ovo je samo pocetak..Kragujevac ce pored Auto industrijskog centra, ponovo postati No.1 u proizvodnji nauruzanja. Naravno zahvaljujuci Americkom Remington-u.

OB
-obrisani-
11:00 24.12.2009.

Guramo do milijarde najmanje !

OB
-obrisani-
10:53 24.12.2009.

Da se pridruzite?Mozda bude i mijijarda?Sa jedne strane veze i izgradjeni odnosi[trgovinski]sa druge strane zajednicko znanje i potencijal?Nezainteresovani?....Srecno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije