Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komentar
Povratak na članak

Srbija fulala 'ceo fudbal'

ICJ je elegantno izbjegao mogućnost da odlukom o Kosovu izazove nova odcjepljenja u svijetu.

Komentari 18

PO
pocrn
12:10 27.07.2010.

..he..he..sa srpske strane gledavsi, za ovcicu Jeremica nece biti strasnije kazne..... .. sada kada je Thaci prozvao Tadica, bude poslan na Kosovo pred noge Thaciu..he..he..pitanje je samo da li ta ovca od vuka i kuzi nesto..he...he..!Bok!

VL
OB
-obrisani-
12:10 27.07.2010.

Pretpostavljam da Press piše nebuloze, kako ste rekli, zato što je uz Siciliju i Sardiniju stavio i Istru. Neka sve ostane isto, samo neka izbrišu Istru, neće više biti nebuloza.

VL
SZ
satan_zagorski
12:43 27.07.2010.

hehe Srbija je Kosovo!!

VL
MR
mrvecdam
02:48 28.07.2010.

di si ti bajtu diplomira o medjunarodnom pravu,u medjugorju.

VL
OB
-obrisani-
12:27 27.07.2010.

Kako je i vaš novinar lepo primetio, ICJ je ovom odlukom izveo pravu bravuru jer je jedan pravni princip (pravo na samoopredeljenje) uspeo da lokalizuje na samo jedan konkretan slučaj, slučaj Kosmeta, i da ne dozvoli da to postane opšti princip u rešavanju konfliktnih situacija u svetu. ovo je samo još jedan od dokaza za ICJ ne radi posao zbog kojeg postoji, a to je čuvanje međunarodnog prava, nego izvodi pravne bravure da bi svojim odlukama podupirao političke odluke onih koji ga financiraju. nema sud šta da izvodi bravure, i da elegnatno izbegava odgovore nego ima zadatak da beskompromisno štiti pravo i pravdu. Ovakva praksa vodi neminovno do zrozavanja ugleda i autoriteta ovog suda i ja predviđam da će se on ubrzo i ugasiti. naime, razni separatistički pokreti neće se obazirati na bravure ovog suda da nekome daje neko pravo a drugome to isto pravo oduzima, nego će nastaviti da, bez obzira na mišljenje ovog suda, sprovodi svoje secesionističke politike, i na kraju će i oni koji finaciraju ovaj sud, kad procene da mu dometi nisu vredni novca koje za njega plaćaju, sami ugasiti.

VL
OB
-obrisani-
12:55 27.07.2010.

Meni to djeluje kao zvanični by, by Kosovo za Srbiju..

VL
SZ
satan_zagorski
12:55 27.07.2010.

@kurcula...tako si i neki dan brijal o svetoj srpskoj zemlji i bacanju šipaca u jadransko more...uahahahahaha...beeeeeeeeeeeeelj

VL
ST
standup
15:16 27.07.2010.

po Serbskom Ministarstvu \"za istrazivanje ruda i gubljenje vrimena\",...Serbija gubi godisnje samo u Sirovinama-rudama sa Kosmeta oko 960. 000. 000 €, ..i zato ih Intresira Kosmet..., a ostalo su pricé za malu dicu...(i neevoulirane-slaboumne-Balkance.. )...

VL
OB
-obrisani-
19:06 27.07.2010.

Dokad će srbi patiti od mitologija? Kao da im je teško shvatiti i prihvatiti stvarnost!

VL
OB
-obrisani-
20:20 27.07.2010.

27.07.2010. u 12:55h EUJanez je napisao/la: Meni to djeluje kao zvanični by, by Kosovo za Srbiju.. _______________________________ To se tako čini od 1999. pa nikako da i bude. Još su tad govorili da je Kosovo za Srbiju izgubljeno ono stalnolno nove komplikacije. Kosmet neće biti od Srbije otuđeno sve dok, nedobog, Srbija sama ne prizna Kosmet kao stranu državu.

VL
OB
-obrisani-
20:25 27.07.2010.

27.07.2010. u 15:16h standup je napisao/la: po Serbskom Ministarstvu \"za istrazivanje ruda i gubljenje vrimena\",...Serbija gubi godisnje samo u Sirovinama-rudama sa Kosmeta oko 960. 000. 000 €, ..i zato ih Intresira Kosmet..., a ostalo su pricé za malu dicu...(i neevoulirane-slaboumne-Balkance.. )... _____________________ To što pričaš su gluposti jednog političkog ignoranta ali neka je i tako, neka je Srbija za Kosmet zainteresovana samo zbog rudnih bogatstava, pa šta? Jeli to nelegitimno? I nema li mnoštvo primera u svetu gde zemlje vode i ratove za neke teritorije jer se tamo može nešto zaraditi. Nije li upravo pre par godina otvorena trka za Severni pol. Iz kog razloga? Norveška, Kanada ili Rusija su emotivno vezane za njega?

VL
BO
bosut1
20:35 27.07.2010.

\"I nema li mnostvo primera u Svetu gde zemlje vode i ratove za neke teritorije\",pa neke prave Zemlje i vode ratove ali te Zemlje valjda znaju ratovati, a ne ko vi srbici.Uzdali ste se u moc i naoruzanje JNA,pljackali,palili i ubijali,ali cim je protivnik prikupio nesto malo naoruzanja dali ste petama vjetra i zbrisali u pravcu majcice svrbije odakle je i poteklo svo zlo.To sto vazi za ostale zemlje ne vazi za srbiju,jer srbija vise nikome nije prijetnja i nitko je vise ne shvaca ozbiljno.Cak su vas i Shiptari namagarcili ko najzadnje budale.Vratit ce te vi Kosovo, kad nam mom gnjurcu nokat naraste.

VL
LC
Le comte de Monte Cristo
22:51 27.07.2010.

Neee, ne, nije uopce izbjegavao, bla, bla, blaaaaaa... ICJ je sasvim jasno i glasno rekao da: \"po medjunarodnom pravu ne postoji zabrana proglasenja nezavisnosti\", znaci da ne postoji samo zabrana za Albance nego i za Srbe i sve narode naa ovom svijetu. Dakle, moze se i Republika Srpska proglasiti nezavisnom, kao i svaka glupa pokrajina na ovom svijetu. Sranje! Taj ICJ je napravio stvarno jedno veliko sranje. Totalno je obrnuo prioritete medjunarodnog pravila (ocuvanje teritorijalnog integriteta i suvereniteta iznad prava jednog naroda na samostalnost, pogotovo jednog naroda, koji, kao Albanci vec imaju svoju drzavu). I to sve zbog jednog pohlepnog naroda, kojem jedna drzava nije bila dosta. Scheiss Albanci, zbog njih cemo u uskoro dolazecem 3. svijetskom ratu svi poginuti. :-((((((((

VL
NS
nek_se_zna
01:32 28.07.2010.

Ha-ha ova\"lemonte de bla.bla cristo\" pa gde si bio ti kada je ceo svjet reko srbiji jesi li poludeo,kada su po susjedima slali vojsku ,oruzje ,a na tenkove koji su isli za Hrvatsku bacali cvjece,jel i za to Albanci krivi ,jel citav svjet manipilisan ili Srbijanci ti koji su cinili ta zla haj reci.

VL
MR
mrvecdam
02:45 28.07.2010.

kad kosovo zaigra protiv srbije ,onda ce i srpska protiv krvacke

VL
LC
Le comte de Monte Cristo
09:05 28.07.2010.

Za \"Nek se zna\": Oprosti malo, Hrvatska nije bila neka glupa pokrajina, nego republika i kao takva je po ustavu iz \'74 IMALA kao i svaka druga republika pravo na odcjepljenje. AL\' KOSOVO NE! Zato i jesu Albanci \'81 protestiraliali za vlastitu republiku i poceli radit sranja (ako zamislimo da je ta akcija bila financirana od CIA-a!) Moraju se jednostavno postivati pravila, a medjunarodno pravo postiva ustav potpisnika Helsinske deklaracije iz \'77 godine! A u slucaju Kosova se obrnulo sva moguca pravila, zato se bojim o 3. svijetskom ratu, jer sada svaka prokleta pokrajina moze proglasiti nezavisnost, kuzis?

VL
UJ
ujkina1
11:21 28.07.2010.

Zorana ti se odčigledno razumeš u fudbal ko Marica u kriv .....

VL
OB
-obrisani-
02:48 29.07.2010.

. Srbija je potrošila pravo nad Kosovom terorom nad Albancima. Međunarodna zajednica je mogla birat ili 2 mio Albanaca po Europi ili nezavisno Kosovo. Srbi Kosovo ste sami otjerali vlastitim suludim potezima Što jedan glupan zasere, nemože popravit milijun pametnihh U Srbiji je na površinu u zadnje vrijeme izbio veći broj suludih i rezultat je tu ali da bi se to shvatilo treba se imati IQ Srbi ako mislite da je ovo kraj vašoj agoniji, varate se ! Uskoro ćete se imati prilike uvjeriti o čemu govorim

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.