Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostvaren san

Srbija dobila izlaz na more - Grčki grad srpskome darovao dio plaže

grčka
Reuters
10.09.2012.
u 17:49

Ovdje možete izgraditi turističke komplekse jer je ovo sada vaša zemlja, kazao je Savas Mihailidis, gradonačelnik Chrissoupolija kolegi iz Jagodine

Bio je to san mnogih srpskih vladara i učinili su gotovo sve da bi ga ostvarili, a onda je to za rukom pošlo Draganu Markoviću Palmi, gradonačelniku Jagodine. Naime, zahvaljujući upravo njemu i dobrim odnosima s "bratskim" grčkom gradom Chrissoupoli, Srbija je dobila "izlaz na more".

− Ovdje smo da vam i službeno predamo dio plaže koji se prostire na dva hektara i to je naš dar gradu Jagodini. Ovdje možete izgraditi turističke komplekse jer je ovo sada vaša zemlja − kazao je Savas Mihailidis, prenosi Blic, gradonačelnik Chrissoupolija koji se nalazi nasuprot otoka Thasos.

Marković je zahvalio grčkom kolegi u ime Jagodine, ali i cijele Srbije te naglasio kako je ovo povijesni dan za Srbiju jer je konačno dobila izlaz na more. Dodao je i kako će naći investitore u Srbiji koji će na tom dijelu obale izgraditi hotele kojima će se, većim dijelom, koristiti učenici i studenti iz Jagodine.

>>Konobari u Grčkoj rade na crno, a turisti troše minimalno

Komentara 63

C5
c523h231
18:08 10.09.2012.

...imaju potencijala i previse ali pameti nula.

C5
c523h231
18:08 10.09.2012.

sada me ne iznenadjuje zasto je grcka ekonomski tako ...jaka.

BR
brat
14:43 11.09.2012.

Braco Hrvati,nas necete gledati u Hrvatskoj,ne brinite se.Imate vi Nemce,vase vekovne gospodare.Njih ste navikli da sluzite,pa tako i nastavite.Mi idemo tamo gde nas vole i postuju.Zbogom i nikada vise

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije