Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proboj na Šibenski most
Povratak na članak

'Srbi su pogodili kamion s eksplozivom. Udarni val me odbacio, osjetio sam veliku toplinu'

Neprijatelj je prikupio veliku oklopnu i topničku potporu, no uz nedovoljan broj pješačkih snaga i otvorene bokove naspram utvrđenih položaja hrvatskih snaga u Stankovcima i Skradinu.

Komentari 25

KA
kapunjohan
09:25 24.09.2019.

Mnogi današnji političari žele domovinski rat relativizirativi kao nešto sporedno i nevažno, naravno tako žele to prikazati i Srbi i za sve optužiti Hrvatsku. Antifašisti kažu, da su oni stvorili današnju Hrvatsku ali domovinski rat i žrtve hrvatskog naroda ihh sve demantiraju. Hrvatska je jedina evropska država, koja se dva puta u pedeset godina, borila oružjem za svoju samostalnost. Tako smo izgubili mnogo ljudi ,materijalni resursa i moralni vrijednota, koje se u svakom ratu malo iskvare a za to popraviti trebaju godine . Treba više raditi na nacionalnom ponosu , to nije onaj često prozivani nacionalizam , nego pzitivna snaga jednog naroda ili ti države i netreba nas brinuti što bi to nekim smetalo.

VL
LE
lemy
08:42 26.09.2019.

Milošević je rekao Martiću - ubi se kada ga je ovaj na dan Oluje pitao što da radi. Točno to trebaju napraviti neki na ovom postu npr.hrljkus koji još ne dišu na hrvatski način. Nisu svijesni što govore ili suu iz redova Kos ili UDBE.

VL
Avatar krcedolac
krcedolac
16:40 24.09.2019.

Rat još traje?

VL
MA
manga48
16:33 24.09.2019.

Velikosrpski projekt i Memorandum II. je na djelu i vrlo perfidno ga se promiče svjesno, ali i nesvjesno od manjine koja se uplela. Šutljiva većina to dobro zna I uvijek je na kraju dobro reagirala kao i Domovinskom ratu porazilaa jugonostalgičare, a u biti velikosrpski projekt. Što manje reagiramo prije ćemo ih pobijediti.

VL
SE
serđo12
15:37 24.09.2019.

da je pocetkom devedesetih bilo interneta i informacija kao danas ,povijest bi nam izgledala poput Austrijske ili Slovenske !

VL
HR
hrkljus
12:25 24.09.2019.

Ovi majmuni opet ratuju, a mladi odose napolje. Penzije ce te trazit po kontejnerima i sjecanjima iz rata, hebo vas rat.

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:04 24.09.2019.

dal su 1972.-e godine naše novine imale rubriku iz 2. sv. rata, gdje se svakodnevno opisivalo akcije i akcije partizana i njihove borbe protiv nijemaca, talijana, ustaša i četnika? ono, zanima me kad je u bivšoj jugi završio rat. 68-e se masovno odlazilo u njemačku.

VL
DI
Direkt
08:35 24.09.2019.

Mirko i Slavko.

VL
Avatar Forte
Forte
09:15 24.09.2019.

Dnevna doza rata , triba ljude drzat pod mentalnom tenzijom 🤣🤣🤣

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.