Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Srbi bi u Hrvatskoj mogli postati samo statistička činjenica

Osim pokojnoga Milana Babića, nitko se od bivših krajinskih političkih baraba nije ni za što pokajao, pa ni Džakula. Danas se, eto, i takav tip zalaže za popravljanje onoga što je i sam nekoć uneredio!

Komentari 4

RA
rasa
13:50 30.01.2013.

Srbi moraju najprije unutar sebe provesti jedan konačni obračun sa beogradskom čaršijom,sa pročetničkim elementima sa slijepim hrvatomrscima itd,itd. Mora konačno stasti mlada generacija koja će propagirati ljubav prema i poštovanje prema napaćenom i proganjanom vjekovima hrvatskom narodu. Neka budu ponosnii da žive u Hrvatskoj,neka slave njene blagdane kao i svoje . to je za njih jedini prosperitet, neka prestanu slušati mzaostale svoje vođe koji će ih do kraja uništoiti.

VL
AS
asi2013
16:40 30.01.2013.

Srbi su samo dio ukupnog stanja Hrvatske. Sve izvan toga jest anakronizam i subjektivno gledanje na problem, što sa strane njihovih vođa pređe u ucjenu Hrvatske. Nisam primjetio svih ovih godina nikakvo prikazivanje objektivnog stanja stvari, a pogotovu ne katarze za koju bi i te kako imali razloga.

VL
Avatar OUT OF THE BOX
OUT OF THE BOX
16:45 30.01.2013.

kako su srbi i komunisti krenuli vrijeđati sve hrvatske pojmove, uništavati nesmiljeno Hrvatsku kroz sve poteze od oslobođenja generala, pa zar im to nije zaslužena sudba ? otkada su počeli napadati katoličku crkvu, otkad nas ta manjina terorizira kroz aktualnuu vlast, otkad Hrvate teroriziraju potomci četničkih koljača iz ww2, otkad je sloboda govora manja no u stanjinističkoj rusiji, otkad 6 pripadnika LGTB zajednica može svakog kvalificirati svojim govorima mržnje i etiketiranja svakog sa "homofob", jasno je da put u statističku katgoriju je poželjan

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.