Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PINOKIO STRANKA'
Povratak na članak

Srb (HSP): Pero Ćorić je jamac Milanovićeva povratka na vlast

Srb je tako odgovorio na jučerašnji Ćorićev istup da sa Srbom ne razgovara, "ne zato što ima ružno prezime, nego zato što nema političku težinu"

Komentari 5

KL
kliker24
00:56 23.07.2016.

Tog primića od Pere, nikako ne primiti nigdje a kamo li u HDZ .

VL
Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
21:40 22.07.2016.

Imate moj glas

VL
Avatar Prosenjak
Prosenjak
19:31 22.07.2016.

Treba to pravaštvo smjestiti gdje mu je i mjesto, u ropotarnicu povijesti dosta je zla hrvatskom narodu napravilo. Umjesto toga treba ustobičiti novu desničarsku stranku s urbanim identitetom i promišljanjem u skladu s vremenom u kojem živimo, Vrijeme je za novu desnicu, jer bez toga ostaje samo ljevica, a tu onda kao i u Njemačkoj, nema prave demokracije, nego je to samo mrtvo slovo na papiru.

VL
MA
marco75
19:21 22.07.2016.

Pero Ćorak još jedan falsifikator na našoj političkoj pozornici.

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
21:34 22.07.2016.

milanović nije ništa napravio da bi poslao lopove u zatvore, počistio policiju i sudstvo od hdza, otkrio kriminal i ratne profitere, lažne branitelje - tako da je to hdz

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.