Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sumnjive naprave

Spriječena još dva napada na berlinsku željeznicu

berlin, brandenburška vrata
Reuters
12.10.2011.
u 13:14

Na sjeveru grada pronađeno je sedam boca punih zapaljive tekućine, a u centru sumnjiva naprava

Njemačka policija izvijestila je da su još dva pokušaja podmetanja požara berlinske željezničke mreže spriječena nakon što su zaposlenici željeznice pronašli sumnjive naprave u blizini tračnica.

Računajući ova dva neuspjela pokušaja, prenosi Guardian, broj napada na berlinsku željeznicu od ponedjeljka do danas popeo se na pet. Samo je jedan od napada uspio te oštetio tračnice i trenutačno zaustavio željeznički promet, ali, na sreću, nitko nije ozlijeđen. Ostale naprave deaktivirali su policijski stručnjaci.

Zaposlenici željeznice pronašli su sedam boca napunjenih zapaljivom tekućinom u komunalnim odvodima u blizini tračnica na sjeveroistoku grada, a samo nekoliko sati ranije sumnjiva naprava pronađena je u blizini glavne željezničke postaje u središtu Berlina. Odgovornost za napade preuzela je nepoznata ljevičarska organizacija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije