Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okupili se
Povratak na članak

Neočekivano! SDP-ovci završili sjednicu Kluba zastupnika u manje od 10 minuta!

Nakon sastanka predsjednik Kluba zastupnika Arsen Bauk kratko je izvijestio da će 'naglasak ovaj tjedna biti u četvrtak na devet zakona koji se tiču porezne reforme'

Komentari 3

DU
Deleted user
20:46 25.09.2018.

Predsjednik kluba zastupnika to je slicno kao pomocnik nosioca spomenice iz 41....kada se nositelj spomenice umori od nosenja onda nastupa pomocnik i nosi je dok se i on ne umori...bauk arsen politicar tj uhljeb od skojevskih dana....

VL
FR
Frapin
20:20 25.09.2018.

Spremni za borbu ti jadni Bauče pokrij se skupa sa kompletnim SDP i tornjaj te se u ropotarnicu oslobodite nas jer neznatne što činite ljigavci fuj!

VL
GV
golub Vaso
21:40 25.09.2018.

klub je pun Milanovićevih besprizornih likova kojima je jedina šansa za opstanak puč

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.