Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTRA KONKURENCIJA
Povratak na članak

Spremimo se na teška vremena, poručio Xi usred carinskog rata sa SAD-om

Napetosti su dodatno porasle kada je Washington prošloga tjedna uvrstio kineskog tehnološkog diva Huaweia na listu kompanija koje ne mogu kupovati komponente i tehnologiju američkih kompanija bez dozvole vlade

Komentari 5

LI
lipotan
16:28 22.05.2019.

lipo govori covik kineskom narodu da busi novu rupu na remenu je dolazi vrime gladi.

VL
ZI
zimerman
05:03 23.05.2019.

Kinezi su se prevarama obogatili ,došlo je vrijeme da počnu poštovati pravila

VL
TO
Toni66
14:43 22.05.2019.

Spremimo se na teška vremena, poručio Xi usred carinskog rata sa SAD-om... Nemaš Šanse SAD nijesmo on nego cijeli NATO Izrael i Japan Koreja mnogi drugi koji su tu i moraju da poštuju komandu . O Gladnima da ne govorimomo Ali ovo je super da sti je otvorio oći Amerikanac . Sjeti se kako Japan uhvatili bili za jaja da nisu mogli disati pa su krenuli u rat ( napad najbolja odbrana ) protiv izgladnjivanja Japana . To ti sljedi ne da skupiš lovu i da gradiš naoružanje i da si nepobjediv . Još ako se držiš sa Rusijom e onda si samo za nuklearni odstrel ... Praktički treči svjetski rat več je na pomolu i to se vidi samo je pitanje ne dali če ga bit nego samo kad če krenuti . Neki ne vjeruju , ali je istina da je to bliža ili malo dalja budućnost. Koja budala umire od gladi a ima nuklearni potencijal i gleda kako drugi prave kretenskog majmuna od njega ... ?

VL
Avatar alexandarkeller
alexandarkeller
15:48 22.05.2019.

Ako je to Xi izjavio javno,onda znači da se Kinezi već poodavno pripremaju za najgori scenario.Pa su vjerojatno i huškali Kima da čini teatar,ne bi li odvratili pažnju sa sebe.Kako se Trump arogantno i agresivno ponaša,ne bi iznenadilo da Rusi i Kinezi tjesno surađuju oko razvoja najnovijeg naoružanja,možda čak i onog nuklearnog.Mogli bi se u bliskoj budućnosti svi jako iznenaditi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.