Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pred novim izazovima

Šprajc objasnio zašto je otišao iz HRT-ova Dnevnika

zoran šprajc
Anto Magzan/PIXSELL
05.06.2013.
u 11:46

Javio sam se na natječaj za rukovoditelja Informativno-medijskog servisa HRT-a, a ako to ne prođe, imam u glavi nekoliko televizijskih projekata i novih formata pa ću se s tim izazovom također rado uhvatiti u koštac – kaže Šprajc.

Zoran Šprajc, donedavni voditelj središnjeg Dnevnika, za Brodportal komentirao je svoj odlazak iz HRT-ove informativne emisije.

– Gotovo ne mogu vjerovati da sam uspio opstati i ovih devet godina. Na HRT-u je to apsolutni rekord svih vremena, a koliko znam, ni u regiji nema dugovječnijeg voditelja Dnevnika. Pa kako i meni jednom mora doći kraj, ja sam samo odlučio da ću o svom kraju odlučiti sam. Šalim se, ali, doista, ego sam davno namirio, slavu također, a vremenom mi se počeo akumulirati stres koji nimalo ne ublažavaju neke poslovne okolnosti na koje trenutačno ne mogu utjecati. Onda je najbolje povući se, barem dok se neke stvari ne poslože – kaže Šprajc.

Iskusni novinar tvrdi da je poželio novi izazov.

– Javio sam se na natječaj za rukovoditelja Informativno-medijskog servisa HRT-a, riječ je zapravo o internoj novinskoj agenciji koja će ubuduće isporučivati informativne sadržaje za sve naše medijske platforme – radio, televiziju, web, društvene mreže...

No, kako sam kaže, on dušom i tijelom pripada televizijskom programu pa, ne prođe li na spomenutom natječaju, ima i alternativno rješenje.

– Imam već u glavi nekoliko televizijskih projekata i novih formata pa ću se s tim izazovom također rado uhvatiti u koštac – zaključuje Šprajc.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

>>Zoran Šprajc odlazi iz Dnevnika: 'Vidimo se neki drugi put'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije