Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZELENA TRANZICIJA
Povratak na članak

Sporazum o klimi: Nakon cjelonoćnog pregovaranja dogovoreni ustupci koji idu u korist Hrvatskoj

Cjelonoćno pregovaranje na summitu u Bruxellesu završilo jutarnjim dogovorom o smanjenju stakleničkih plinova za 55 posto

Komentari 7

HA
Hanok
22:29 12.12.2020.

Europa, Kanada, Kina idu prema zelenoj grani...SAD bi sada mogao jer su se riješili Trumpa i njegovi naftni prijatelji.

VL
ME
Meter
10:02 12.12.2020.

Prekrasno, EU stalno radi nama na korist...

VL
PR
prokurator
16:35 12.12.2020.

trump na aparatima i preparatima.

VL
Avatar kotacic99
kotacic99
15:20 12.12.2020.

Hrvatska je predvodnica EU, čak i globalno, u borbi protiv klimatskih promjena, a zelenu tranziciju je odavno napravila. Svu zamazanu i nedovoljno zelenu industriju i proizvodnju je ukinula prva u Europi, kroz privatizaciju i sl. Što to nama sad nekaa Merkelica i ovi iz Europe mogu pričati, pa mi smo tu najbolji! Moramo se svi boriti da nam Hrvatska bude još zelenija nego što je sad; što više vjetroelektrana, pročišćivača otpadnih voda, a bome i što više žičara, npr. do Zagorja i poprečno da se ne gazi vegetacija po Sljemenu!

VL
DU
Deleted user
21:18 12.12.2020.

Super prelazimo na drugi način zagađenja

VL
DU
Deleted user
11:24 12.12.2020.

totalna perverzija....

VL
BU
Bubalamala
13:39 12.12.2020.

U Hrvatskoj nema šanse da će te država podržati ako nisi ono što vole. Sama činjenica da raspisuju natječaje sad za ovo sad za ono čista je prevara jer u poštenim državama gdje se zbilja nastoji klimatske promjene staviti pod kontrolu, postoje zakonske odredbe po kojima svatko tko je spreman investirati u zelenu energiju ili slično nema potrebe javljati se na neke natječaje gdje će netko odlučivati, ovome budemo dali poticaje ovome ne bumu dali već je dovoljno da priloži potrebnu dokumentaciju i sam zna koliko ga pripada i da će to i dobiti od državne agencije koja raspolaže novcem iz EU fondova.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.