Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi prosvjed
Povratak na članak

Sporazum nije ispoštovan, mljekari će 11. lipnja ponovno na ulice

"Ministar Tihomir Jakovina izvarao nas je i nije održao svoju riječ", tvrde mljekari

Komentari 6

IV
Ivo34575
12:47 28.05.2012.

Država ih je, kažu, nagovarala.. Vi uopće niste sami po sebi sposobni funkcionirati bez države i državnih poticaja. To je vaš problem.

VL
BI
Biker
12:58 28.05.2012.

Ovo je nemoguce od tih poljoprivrednika i mlekara , toliko su pokupili od drzave poticaja , a sve na racun poreznih obaveznika koji placaju tak i tak vec skupu cijenu mlijeka , koje nije kvalitetna, pogledajte im stale i cime hrane stoku , koncentratima i ko zna kakovim otrovom samo da dobiju cim vise mlijeka ... pogledajte Austrikjske krave sve su na ispasi vani po planinama i imaju kvalitenije mlijeko i zdravije od nasih jos je i jeftinije... Nasi poljoprivredni pobunjenici traze za poticaje a njima kupuju skupe aute i stanove po moro ... Treba to seljacku bandu rastjerat i nista im nedat , neka pocnu vec jedno radit i zaradjivat novac a ne cekat od drzave poticaje ....

VL
IN
InfoMan
13:23 28.05.2012.

Nisam poljoprivrednik ali ono sto znam je slijedece: 1. u Austriji su puno manje kamate na kredite, banke se ponasaju kao savjetnici dok su kod nas striktno orijentirane na ubiranje novca 2. vani te drzava ne pljacka i dere po svim mogucim pitanjima dok \"nasa\" drzava jedino gleda kako da uzme sto vise novaca 3. u vecini slucajeva (koliko je meni poznato) drzava NIJE ispostovala dogovor 4. najveci dio poticaja dobija Agrokor kojemu se oprastaju svi dugovi, davanja i kriminal (npr Belje) 5. zadnjih 20 godina vlast radi samo na jednom cilju - unistavanje svega hrvatskog, od poljoprivrede preko industrije do stanovnistva

VL
Avatar pupoljak
pupoljak
13:55 28.05.2012.

Čuj, država ih je nagovarala na visoke kredite bla, bla..... Nisu se trebali dati \"nagovoriti\", a već ako jesu, neka im vrati novce ona vlast koja ih je i nagovorila. Kaj nije dosta više hapanja iz proračuna koji punimo zaduživanjem?

VL
KO
komicr
17:46 28.05.2012.

Ovi poticaji sa poljoprivredom me podsjećaju na poticaje u obnovljive izvore energije....naime, prije kratkog vremena država (preko HEP-a) garantira cijenu proizvedene struje preko \"kućne\" solarne elktrane nešto ispod 4 Kn (mislim 3,75)...ljudi uzeli kredite, \"opremili\" kuće solarnim panelima....a sad see prića da država/hep ne može podnjeti takvu cijenu, pa se spominje cijena i do 50% niža...... PROTIV sam takvih poticaja poljoprivrednicima, ALI ako je nešto država obečala za narednih X godina, onda to treba i tih X godina ispoštovati ili NE obećavati, pa neka svtko nešto ulaže na svoj rizik....Trebalo bi pozvatio na odgovornost (da li to uopće postoji u RH?) one koji su to u ime države obećali.....jer bi tako svaka Vlada mogla obećati razne nebuloze, a ostale Vlade to moraju poštovati.....ODGOVORNOST je nešto što su trebali bivši imati kad su to obečavali, i sadašnji imati da to ispune.....

VL
AN
anton1
17:57 28.05.2012.

mljekari isporučuju mlijeko sa 0 posto pdv-a, a ulazni računi im imaju pdv, tako je njima država uvijek više dužna nego oni njoj. JAKOVINA OPET LAŽE!!! njegova obitelj je krala poticaje na voćkama a ne mljekari.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.