Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podlegao ozljedama
Povratak na članak

Splitski pomorac poginuo tijekom vježbi uz obalu Škotske

Pjero Kuriđa (29) nalazio se u pomoćnom čamcu kada je val visok oko tri metra udario u čamac i bacio ga na bok broda

Komentari 5

WE
Weekend
09:23 13.06.2012.

Katastrofa, nisam plovio ima već preko 10 godina, ali vježbe se NE rade na valovima od 3m jer se u tim uvjetima ne može ništa izvježbati, može se samo nesretnim slučajem nastradati. Iskrena sućut jer znam kako je to nastradati na moru, a o smrti da ne govorim. I novinari, kontinentalci, padobranci, molim Vas, pomorska smo zemlja pa barem iz malo poštovanja prema svim tim našim pomorcima i moru, naučite da na moru nema čamaca, niti je to hrvatska, a još manje pomorska riječ za brodicu.

VL
LI
liburnik
09:58 13.06.2012.

@weekend, prava hrvacka beseda bi bila korablja , doduše nikad nisan čul ni od noni ni nonića da upotrebljavaju besedu brodica ka se je uvedena va upotrebu zadnjeh 20 let. Pu mene je barka, brodić i brod. Ta beseda brodicaa mi pilično zvuči kod RF (rečna flotila) termin. Inače sućut familje tragično stradalog kormilara a njegovoga barbu na sud za ubojstvo iz nehata.....

VL
HO
Hoch03
10:53 13.06.2012.

Kruh sa sedam kora ! Moja iskrena sucut obitelji !

VL
OB
-obrisani-
11:14 13.06.2012.

krasna vježba. kak izgleda kad je za pravo?

VL
L9
laky 9
17:14 13.06.2012.

Vrlo malo svjedoka ima koji mogu reci kako je za pravo,obicno zavrse na dnu kad je za pravo.Slazem se sa Weekeedom,vjezbe se ne rade po takvom vremenu,al to su ti prokleti otocani,njih ne zanima,oce vjezbu i sad su je dobili...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.