Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARTIN PAUK

Splitski gradski vijećnik: 'Cura mog političkog protivnika opalila me šakom u glavu'

Martin Pauk
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
31.05.2018.
u 20:31

- Tek sada u potpunosti razumijem riječi SDP-ovog zastupnika Stazića kako u svibnju 1945. nisu temeljito dovršili posao s Hrvatima. Živjela “pametna, napredna i pristojna” stranka, kako to voli reći Marijana Puljak - napisao je Pauk.

Martin Pauk, nezavisni vijećnik u splitskom Gradskom vijeću objavio je danas na svom Facebook profilu kako ga je sinoć u kafiću koji se nalazi u prizemlju zgrade u kojoj živi šakom u glavu udarila Mirna Zlatić, djevojka Luke Baričića, člana stranke Pametno s kojim se Pauk već sukobljavao preko interneta. Razlog: Pauk je Baričića, inače čovjeka s dvije diplome, nazvao konobarom.

- Rušenje kvoruma, referendumi, novi zakoni, plaćeni članci, lažni profili – sve su to legitimni načini obračuna s političkim protivnicima. Znate li kako se “pametni, liberalni, napredni” pojedinci obračunavaju s političkim neistomišljenicima? Udare ih šakom u glavu !! Što se dogodilo i zašto ovo pišem? Sinoć, malo iza ponoći, s tri prijatelja ulazim u kafić u prizemlju zgrade u kojoj živim i u kojem cijeli život pijem kavu. Nas četvorica tu smo se susreli s još dvojicom prijatelja, taman smo se rukovali i pozdravili. U tom trenutku, iz vedra neba, netko me udari šakom u glavu s leđa. Okrenem se – kad ono žena. Djevojka u kasnim dvadesetim godinama. Udarila me šakom u glavu i govori – ovo ti je zato što si mom momku rekao da je konobar. Inače, ta “dama” je Mirna Zlatić, djevojka Luke Baričića, istaknutog člana stranke Pametno i kandidata na predstojećim splitskim kotarskim izborima koji će se održati za dva tjedna. Ono što me najviše brine i muči su njihove metode obračuna. Naime, ako su ti “pametni”, “napredni” i “liberalni” sada, kad su praktički nebitni, spremni neistomišljenike udarati šakom u glavu u punom kafiću i ispred 5 svjedoka, zamislite što bi tek radili kad bi došli na vlast? Tek sada u potpunosti razumijem riječi SDP-ovog zastupnika Stazića kako u svibnju 1945. nisu temeljito dovršili posao s Hrvatima. Živjela “pametna, napredna i pristojna” stranka, kako to voli reći Marijana Puljak - napisao je Pauk.

Nedugo nakon njegovog statusa na Facebooku se oglasila i Mirna Zlatić. Priznala je kako se sukobila s Paukom, no kako ga nije udarila šakom u glavu, nego da mu je opalila šamar.

- Sinoćnji incident koji se zbio u kvartovskom kafiću nije protekao na način na koji je to Martin Pauk opisao, ali kako ljudima njegovog soja laž nije strana, ovo niti ne iznenađuje.

1.Kao prvo, Pauk je došao na privatnu zabavu, koja se odvijala u tom kafiću uz popratni komentar u kojem objašnjava razlog dolaska, neprikladan za jednog konzervativnog, oženjenog čovjeka i velikog zagovornika obitelji i braka. Na njegovoj supruzi je da pogodi šta.

2. Nikakva šaka u glavu i ništa iza leđa se nije dogodilo. Dok je spomenuti razgovarao sa svoja dva prijatelja od kojih je jedan, uzgred budi rečeno, predsjednik mladeži HDZ-a, ja sam mu prišla i rekla da evo mu prilike da dokaže da nije jak samo preko interneta pa opet Luku Baričića nazove konobarom, na što se on isprsio i viknuo u Lukinom smjeru “Pa kad jest konobar!” i dobio šamar - napisala je Zlatić koja se referirala na njihov prijašnji sukob na Facebooku.

- Ne znam jeste li znali, šamar se smatra uvredom. Da, jesam, opalila sam šamar čovjeku koji se izruguje osobama s invaliditetom i obrazovanim ljudima, a prijateljuje s dilerom koji plaća kurve kokainom. Svaki dan u koji osoba koja govori 5 živih i 7-8 mrtvih jezika, ima dvije diplome iz Pise i 4 specijalizacije, provede u ovoj zemlji bez posla je uvreda sam po sebi. I onda se još nađe osoba bez trunke srama da se ide izrugivati toj situaciji. Naivno ću reći, osoba koja se u politiku uključila valjda da mijenja takve stvari, valjda bi se trebala drugačije ponašati. Ja, vidite, s politikom nemam veze. Ali imam u sebi poriv odreagirati na očitu nepravdu. Jesam li postupila krivo, jesam li trebala biti veći čovjek kao što je Luka Baricic bio pa je samo napustio prostoriju kada je Pauk ušao, možda. Ali nije mi krivo. Pogotovo kada spomenuti još nakon svega ovoga ide javno lagati i skupljati političke poene. Pauk, srami se. Srami se. – napisala je Mirna Zlatić.

Marijana Puljak, predsjednica stranke Pametno, komentirala je za Dalmatinski portal kako nije bila na mjestu navodnog incidenta i naglasila da se stranka kojoj je na čelu protivi bilo kakvom obliku nasilja i vrijeđanja.

Pogledajte galeriju: Ljetni ugođaj na splitskim plažama

Martin Pauk
1/13

Komentara 28

RO
robertbruckner
20:47 31.05.2018.

Ova se samo drzi istambulske konvecije hihihihihhi-prava je

DU
Deleted user
20:48 31.05.2018.

Bravo, još jednom je dokazano kako se lijevi drže iluzija i paravana o toleranciji. Potemkin im je uzor a ni Goebels im nije stran. Već ju vidim kako daje savjete Anki Mrak, ako ne misli kao ti, gađaj ga u pleksus ili u jaja, onako demokratski

DR
drugPlenky
21:17 31.05.2018.

Koja štraca!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije