Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradsko vijeće
Povratak na članak

'Sanacija Karepovca ni u jednom trenutku nije ugrozila zdravlje građana'

Vijećnik Mosta Ante Čikotić ocijenio je da je sanacija Karepovca netransparentna

Komentari 4

AF
afer
15:22 19.02.2018.

Ovo forsira glupa premosnica...

VL
Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
19:34 19.02.2018.

Hm, ako ih nisu otrovali i ugrozili im zdravlje dugogodisnjim navazanjem smeca na smetliste, kako bi im ugrozili zdravlje u nekoliko mjeseci sanacije. Ali sto je je, ima ovdje vise galebova nego iznad Bacvica. Cvrsti su ovi ljudi u Splitu. Imaju snage nakon toliko godina potjerati bandu. Jedino ovdje banda nema imena, a mi u Zagrebu vec imamo logo, jer je banda nazvana prema izvedenici sefova imena i radi bez slobodnih dana, dakle, 365 dana godisnje, sto je ipak malo u koliziji sa Zakonom o radu i Kolektivnom ugovoru za drzavne sluzbenike.

VL
SS
sokac sa drave
18:37 19.02.2018.

Kazu inseideri da je bilo puno pragmaticnih predloga glede smeca.Jedan je glasio da se smece isto kao iz Dubrovnika preveze u Varazdin i Medjimorje jer oni tamo uredno sortiraju otpad imaju do pet razlicitih otpadnih posuda a sa time i malo smeca,tamo ima mjesta za Splitsko smece.

VL
Avatar siva_sova
siva_sova
13:58 19.02.2018.

hdz-ovci zahvaljuju bogu da je jedan mandat na čelu grada bio kerum pa da mogu prebaciti krivicu...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.