Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAFIĆ VIRUS

Split: Pretukli braću u kafiću, jednom slomili jagodičnu kost

Kafić Virus Split
Ivana Ivanović/PIXSELL
21.02.2012.
u 10:52

Čim su braća oko 19 sati ušla u kafić, trojica su ih dočekala i odmah počela tući Antu. Kad ga je Denis pokušao obraniti, jedan od nasilnika udario ga je šakom u glavu

Ante Lj. (37) teško je ozlijeđen kad su u ponedjeljak navečer njega i brata mu Denisa Lj. napala trojica nepoznatih muškaraca u splitskom kafiću Virus.

Kako doznajemo u policiji, čim su braća oko 19 sati ušla u kafić, trojica su ih dočekala i odmah počela tući Antu. Kad ga je Denis pokušao obraniti,  jedan od nasilnika udario ga je šakom u glavu. Anti je slomljena jagodična kost i zadržan je na Odjelu maksilofacijalne kirurgije KBC-a Split.

Komentara 2

Avatar m_m
m_m
13:41 21.02.2012.

U nedostatku turista sad se mlate među sobom ...

OS
osica
15:40 21.02.2012.

Nema Splita do Splita - \"ma nije to ništa- tko ih je tjerao da izlaze, ako nisu trebali - izašli su i dobili batine, a za to su - jest da je snijeg prošao, krivi sami. Mogli su biti doma doma s roditeljima, rodbinom, prijateljima i susjedima \"ako su s njima dobri\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije