Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićena

'Dolijala' 55-godišnjakinja osumnjičena za organizaciju prostitucije

prostitutka
Foto: DPA/PIXSELL
08.08.2014.
u 13:24

Klijenti su se navodno javljali na oglas za masažu, a usluge su plaćali od 200 do 500 kuna.

Splitskoj je policiji "dolijala" 55-godišnjakinja koju se sumnjiči da je od 1. ožujka do 7. kolovoza organizirala prostituciju.

U zamjenu za novac, njezine "djelatnice", 36-godišnjakinja i 38-godišnjakinja iz Splita, pružale su seksualne usluge u zamjenu za novac klijenteli koja bi o uvjetima takvog odnosa raspravljala s uhićenom 55-godišnjakinjom. Klijenti su se navodno javljali na oglas za masažu, a usluge su plaćali od 200 do 500 kuna. Nakon što bi se sastale s klijentom, polovicu novca koji bi Splićanke dobile za seks, 55-godišnja "šefica" uzimala bi sebi kao naknadu za to što im je dogovarala sastanke.

Policija sumnja da je na isti način pokušala vrbovati još dvije žene (31, 45) i uplesti ih u lanac prostitucije. Nakon što je prijavljena Državnom odvjetništvu, dovedena je pred pritvorskog nadzornika i tijekom dana bit će ispitana. Policiji je navodno poznata otprije po sličnim kaznenim djelima, a unazad pet mjeseci organizacijom prostitucije zaradila je 40.000 kuna.

>> Prostitucija će pokrenuti rast hrvatskog BDP-a 

>> Elitna prostitutka ubila heroinom: Nad tijelom je popila vino i spustila zavjesu

Komentara 6

SA
samoslavonka
13:31 08.08.2014.

Kap u moru...

ZB
zbuniceva
14:38 08.08.2014.

To su recimo važna pitanja za Josipoviće, Karamarke, Kitarovićke i Milanoviće, da ne za oravim Pusić i slične, Šukere itd zakaj je prostitucija legalna u okruženju država ekonomski daleko razvijenijih da ne govorimo o društvenom razvoju i snazi. Naravno ilegalna je južnije od nas u cijeloj propaloj zajednici naroda. Pitajte ih, nijedan od naših perjanica politike morala i sveznanja o prostituciji mišljenja nema. Legalna je u jakim katoličkim društvima pa tu HR crkva nema kaj za propovijedati i nju se nema kaj ni pitati, tu je Vatikan da se pita i očituje.

MD
mara-danda
15:01 08.08.2014.

bog je stvorio kurve da bi ljudi shvatili da ono sto plate i ono sto dobiju dzabe je jedno te isto.. sokrates,,isto.. sokrates,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije